Ga naar inhoud

WielG

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

WielG's prestaties

  1. Het lukt me structureel niet om e-mails te verwijderen uit de Inbox van het Windows 8.1 mailprogramma. Soms werkt het wel als ik via Webmail (Ziggo) de mappen zoveel mogelijk leeg maak en dan de computer opnieuw opstart. Maar als ik dan verder ga en weer een e-mail probeer te verwijderen gebeurt er niets. Herkent iemand dit probleem?
  2. Hoera, het werkt. Heel erg bedankt Dasle. Gr. Wiel
  3. eSATA PCI Card - Interface Card Bovenstaand de link. En hier nog een foto. Ik heb een HD aangesloten, maar die werkte ook niet. Maar zo bezig zijnde zag ik dat er op het bordje jumpers zitten naast de interne SATA aansluitingen. Zou het zo kunnen zijn dat door de positie van de jumpers bepaald wordt of de externe of de interne aansluiting gebruikt kunnen worden? Groet, Wiel
  4. Dasle, bedankt voor je reactie. Ik weet niet wat ik nog meer over de adapter kan zeggen. Bijgaande een screenprint van apparaatbeheer.
  5. Mijn PC draait onder Windows 7 Home Premium 64-bits. Op het ASUS P8H61 moederbord zijn 4 SATA aansluitingen die allemaal in gebruik zijn voor 3 harde schijven en 1 optisch station (Blu-ray). Nu heb ik een ICIDU PCI eSATA adapter aangeschaft en ingebouwd om extra SATA aansluitingen te krijgen. Deze adapter heeft 2 externe e-SATA en 2 interne SATA aansluitingen. Op een van de interne SATA aansluitingen heb ik een extra DVD speler aangesloten. Windows herkent de adapter, heeft de driver ervoor geinstalleerd en laat hem bij apparaatbeheer onder de opslagcontrollers zien als "Initio inic1620 S-ATA Adapter". Echter de aangesloten DVD speler wordt niet getoond en is ook niet bruikbaar. De externe aansluitingen kan ik niet testen omdat mijn externe HD alléén met USB aangesloten kan worden. Weet iemand een oplossing voor dit probleem. Bvd, Wiel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.