Ga naar inhoud

ebakker2

Lid
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ebakker2's prestaties

  1. Het is Samsum note 2 (GT-N7100) met Android 4.4.2
  2. Ja een andere camera is misschien wel zo makkelijk. Ik zal ook eens proberen of ik de telefoon een vast IP adres kan geven. Desnoods met behulp van KPN ivm experia Box..... Bedankt voor je hulp en goede raad.
  3. Nee, dat is inderdaad een bijkomend probleem. Het programma "IP Webcam" biedt zo te zien die mogelijkheid ook niet. Als ik voor ik van huis ga de camera instel weet ik wel t ip adres maar dat is wellicht omslachtig.
  4. Goedemorgen, Van een oude telefoon heb ik met de App IP webcam een webcam gemaakt. De app geeft een IP adres:poort en als ik dat met een browser open binnen mijn eigen netwerk werkt dat perfect. Het is natuurlijk de bedoeling overal ter wereld de webcam te kunnen benaderen. Omdat het IP adres in de privé range ligt moet ik de poort forwarden op m'n EXPERIA box V9 In de setup van de Experia box heb ik het IP adres onder forwarding ingevuld met als omschrijving APP1 maar de camera is buiten mijn eigen netwerk nog niet te bereiken. Wat heb ik niet goed gedaan?
  5. Bedankt voor de wijze raad! Dus toch maar weer "from scratch" beginnen. Er zal helaas niets anders opzitten. Ik hoop dat t nog niet vaker gaat gebeuren.... Met vriendelijke groet, Erik Bakker
  6. Absoluut geen onaangename toon bedoeld. Het was een oprechte vraag omdat ik niemand wil irriteren met dubbele vragen op meerdere fora. Wellicht heb ik de forum-etiquette niet goed begrepen... Het probleem is inderdaad nog niet opgelost hoewel ik wel begrepen heb dat de laatste windows update voor wat problemen zorgt. Dit probleem wordt daarbij niet specifiek beschreven.
  7. Gezien de reacties, of liever het ontbreken daaraan, lijkt het mij handig de vraag eens op ander forum te posten. Ik heb daar wel eens een boze reactie op gelezen.... iemand nog een (ander) goed idee?
  8. Ja inderdaad. Ik heb nu Nederlands als enige taal. klik ik dan door naar additional date, time etc. en vervolgens op ad language en options dan krijg ik de melding:"connect to the internet to check for language packs"
  9. Goedemiddag, Onlangs een nieuwe PC aangeschaft. Kwam met W10 home in het Engels. Dit veranderd in Nederlands, geen probleem. Een dag (of 2) later staat alles weer in het Engels. Als ik nu Nederlands probeer in te schakelen in het configuratiescherm krijg ik de melding:"connect to the internet to check for language packs" Uiteraard ben ik altijd verbonden met het internet. Onder instellingen kan de taal ook veranderd worden. Daar krijg ik de korte melding: "searching windows update" Andere talen heb ik al weggehaald maar er veranderd niets. Misschien heeft t ermee te maken dat ik Live Mail van Windows Essentials heb geïnstalleerd. Die overigens voortreffelijk (in t Nederlands) werkt. Ik heb wel eens ergens gelezen dat het language packet beschadigd kan raken. Wie weet een oplossing? Liefst zonder een oud herstelpunt te gebruiken
  10. Yep, nog ff doorsparen..... ) Ik zal dit onderwerp afsluiten. Nogmaals bedankt!
  11. Ja is zeker een overweging waard. Twijfel alleen nog over een nieuwe PC (er zijn nog meer euveltjes) en of ik dan een kaart koop die én compatible is met dit oude beestje én met Windows 10......
  12. autodetectutility.exe uitgevoerd. Krijg melding. "We kunnen geen stuurprogramma voor uw systeem vinden. Geen ondersteunde AMD hardware gevonden." AMD_RADEON-HD3450--256MB-PCI_A03_R211909.exe ook weer eens geprobeerd. Geeft op dit moment goed resultaat. Tot de volgende update maar die kan ik wellicht terugdraaien. In apparaatbeheer staat de ATI 3450 nu met een uitroepteken, dus uitgeschakeld denk ik. Dat is precies wat ik wilde. Maar de driver wordt met elke update waarschijnlijk weer vervangen door een W10 driver. Dank voor de goede raad. Ik blijf voorlopig maar even zo doorgaan.
  13. Helaas. Ik kan geen aansluiting vinden op t moederboard.(Dell Studio XPS 435 MT ) Misschien heb ik een verlengkabeltje nodig? Maar waarschijnlijker eindelijk eens een nieuwe PC :-((
  14. OK! Bedankt. Ga ik zeker proberen 1 dezer dagen. Ik laat het nog even weten. Mvgr. E. Bakker
  15. Goedemiddag, Mijn grafische kaart ATI Radeon functioneert sinds Windows 8.0 niet helemaal goed meer. Ik krijg bij het bekijken van gifs (9gag)een donker wazig beeld dat na 10/20 seconden of zo normaliseert. Zowel in IE explorer als onder Chrome. Voordat in W10 gebruikte kon ik in apparaatbeheer kiezen voor de grafische set van m'n i7 (920)CPU. Dan werkte alles prima. Ik zie dat nu niet meer staan. Ik kan de grafische kaart niet uitzetten, dan zie ik niets meer en moet ik een andere kaart inbouwen om e.e.a. weer op de rit te krijgen. Ook kan ik geen aanpassingen in het BIOS vinden. Welke Wizard Weet raad?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.