Ga naar inhoud

Mardis

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Mardis's prestaties

  1. Hallo, graag had ik een eigen website gemaakt, en op het web worden vele gratis websites voorgesteld (mits betaling zonder reclame). Wat wil ik ? Een website natuurlijk, met verschillende tabbladen indien mogelijk, met wat uitleg en foto's (van mijn dieren en auto bijvoorbeeld) maar ook indien dit kan met bijvoorbeeld een link in een foto verborgen (om zo op de website van de hondenfokker uit te komen bijvoorbeeld). Ook wil ik ergens wel mijn mailadres enz kunnen invullen.. Mag wel iets kosten, moet niet gratis zijn voor mij, budget max 75 euro. Probleem ? Ik ken niets over het maken van websites, scripts of zo nog meer.. Wel ken ik Word, Excel, Publisher (een beetje). Kan iemand mij helpen ? Een goede site om een creatie te maken, liefst niet te moeilijk en toch functioneel.. Alvast bedankt op voorhand ! - - - Updated - - - Kent er iemand Webnode.nl ? Betrouwbaar ? Dit leek mij een gemakkelijke site.. - - - Updated - - - Of vinden jullie Weebly of Jimdo beter ?
  2. bedankt, dit is gelukt (na een paar keer heropstarten want ik moest proberen of het F5 of F8 was) ! systeemherstel gedaan en alles is terug zoals voorheen
  3. Hallo, mijn broer heeft gisteren een probleem gehad met zijn pc.. Hij heeft een update uitgevoerd van een programma dat hij gebruikt om video's te bekijken op zijn pc, en dus moest hij heropstarten. Na heropstart kreeg hij een mooi zwart schermpje met de volgende tekst : c:/windows/system32/comment.com/system/currentcontrolset/control/virtualdevicedrivers en 2 knoppen die hij kan gebruiken : negeren en sluiten sluiten wil zeggen pc valt uit en start terug op met als gevolg terug datzelfde zwart schermpje negeren wil zeggen schermpje gaat lichtjes naar beneden maar gaat niet weg Hij kan niets typen in dit vak dus kan hij niet naar regedt32.exe gaan om aan te passen. PC draait nog op windows xp, dus geen nieuwe software.. Als je opstart ga je enkel naar dat scherm, je krijgt geen kans om F.. te drukken om iets te kunnen aanpassen, dus compleet niets behalve dat kleine zwarte scherm dat er opkomt. Wie weet raad ? Als ik / hij in regedt32.exe kan komen dan kunnen we veranderingen aanbrengen, maar hoe geraken we er in ? Als we het systeem kunnen terugzetten in tijd (al weet ik niet hoe), kan dan de update ongedaan gemaakt worden ? Opstartdiskette windows werkt niet, heeft hij geprobeerd.. Als je er een cd instopt in de pc start hij op maar gaat naar cd station en kent geen harde schijf.. Iemand idee wat we kunnen doen ? Of is het compleet opnieuw beginnen ?
  4. Windows en Office zitten in de meeste (web)winkels inbegrepen in de prijs heb ik gezien dus niet echt nodig, ook heb ik een officiele versie van beide op mijn laptop, ik veronderstel dat ik deze ook mag gebruiken op de pc ?
  5. Waarvoor heb ik een PC nodig ? schoolwerk, internet maar geen gaming Wat is mijn budget ? max 600 euro Een merkcomputer of een samenstelling ? een betrouwbare pc Ga ik overklokken ? nee Ga ik later upgraden ? denk ik niet, is enkel voor tiener tot zijn school af is Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? weet ik niet Ga ik zelf assembleren ? neen Heb ik een besturingssysteem nodig ? windows Ga ik zelf installeren ? ik kan zelf alle basisprogramma's installeren, maar voorinstallatie mag ook Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? neen Heb ik nog randapparatuur nodig ? monitor en speakers mag, maar kan ik ook apart kopen Heb ik specifieke wensen ? neen Woont u in Nederland of België, wil u bestellen bij een specifieke (web)winkel ? Ik woon in Belgie, maar wil overal kopen ook op webwinkel
  6. Hallo, mijn zoon wil graag een pc voor te gebruiken voor school. Hij is 15 jaar jong en volgt moderne talen. Zijn pc is dus niet voor te gamen ofzo, het zou echt hoofdzakelijk voor schoolwerk moeten zijn.. Ik heb een paar pc's gezien ( op Coolblue ) en vroeg me af wat het verschil is en welke ik best zou kiezen. Mijn limiet is 600 euro, ik vind dit meer dan genoeg voor een pc voor schoolgebruik ( huiswerk dus office programma's, opzoeken internet, foto's bekijken en eventueel bewerken met simpel programma enz ) : Intern geheugen dacht ik 6GB of 8GB te nemen, ik denk dat dit voldoende is ? Opslag geheugen 1T of meer.. Compaq CQ2903eb Compaq CQ2935eb Acer Aspire X3470 Acer Aspire XC600 Acer Aspire MC605-007 Asus CM1831 - BN0020 Nog suggesties iemand ? Graag jullie opinie wat een pc voor tiener in het middelbaar moet hebben ( van processor - harde schijf - werkgeheugen enz.. ) want er zijn zoveel modellen en merken dat ik het echt niet meer weet ! Alvast bedankt !
  7. Dasle, dank voor de hulp, de laptop gaat nu sneller.. driver chipset via website Emachines download gedaan, en daarna de driver voor de harde schijf, en ondanks het niet dezelfde schijf was is de instelling van IDE naar AHCI gegaan en nu gaat de laptop veel sneller ! Ook heb ik niet meer internet explorer maar wel google chrome en dus is het internet echt wel snel.
  8. Ik denk IDE, maar ik ben niet zeker, kan ik dit vinden in de Bios ?
  9. bedankt voor de tip, maar... of ik doe het helemaal verkeerd ( kan dus wel ) of mijn laptop wil niet mee Ik heb zoals geadviseerd de driver chipset gedownload en daarna moest ik heropstarten. Toen wilde mijn laptop niet meer opstarten, bleef hangen op windows, en gaf aan dat ik veilige modus kon opstarten of teruggaan naar eerdere settings. Ik heb dus eerdere settings genomen. Wat gaat er verkeerd ? Zou ik beter terug alles defragmenteren en Windows XP terug installeren en van 0 beginnen ? Of toch maar geen 2 partities kiezen dan ? Het is de snelheid die te laag blijft, zowel bij het opstarten als bij uitvoeren programma's, bestaat er een driverprogramma voor de WD blue scorpio HD ?
  10. Het is dus erger en erger aan het worden, nu kan ik bijna niet meer op internet via internet explorer, en dit zonder op sites behalve deze te zijn geweest.. het lijkt alsof het systeem blijft hangen en dat internet explorer probeert te openen maar dit niet lukt, om dan na enkele minuten toch de startpagina te laten verschijnen.
  11. Welke drivers moet ik allemaal hebben ? Ik heb een driver voor de touchpad geinstalleerd.
  12. Hallo, Ik heb ook heel veel % niet actieve systeemprocessen. Heeft dit er iets mee te maken ? Mijn vorige harde schijf was een TOSHIBA HDD2H25 160 gig.
  13. Hallo, Ik ben nieuw hier, en ik zoek een oplossing voor mijn probleem.. Al enkele jaren heb ik een Emachines netbook 250 (windows xp erop), met een 160gig schijf (SATA). Vorige week bleef het opstartscherm van Windows maar opladen, en dus heb ik windows opnieuw geinstalleerd. Daar ik nog een nieuwe harde schijf had liggen ( WD 320Gig WD3200LPVT ), heb ik deze in de plaats gestopt van de oude. Dit vooral omdat de oude schijf al een tijdje 87% bruikbare ruimte had. Deze schijf heb ik in 2 partities opgedeeld. De drivers heb ik overgenomen van de website van Emachines. Mijn probleem is dus nu dat de netbook heel erg traag opstart en heel erg traag is op internet. Google gaat nog net, facebook bijvoorbeeld is een complete ramp.. de pc lijkt dan vast te lopen en na een tijdje krijg je toch de website te zien. Er staat enkel Windows en Internet Explorer 8 en Office ( excel en word ) op, geen andere gegevens of programma's. Wat heb ik mis gedaan ? Of komt dit door de grotere harde schijf en de oudere processor Intel atom N270? Weet iemand een oplossing om mijn netbook terug sneller te laten draaien ? Alvast bedankt voor de (eventuele) antwoorden ! PS Ik ben een beginner en weet niet zoveel af van de configuratie enzo van mijn netbook.. Anne
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.