Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

sjim

Lid
 • Aantal items

  37
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over sjim

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. OK helder. Hartelijk dank voor uw reactie! Groeten, Sjim
 2. Daar ben ik weer... Op mijn PC desktop met ethernet kabel heb ik wel >200 Mbps en op een andere laptop heb ik weer rond de 48 Mbps. Het lijkt dus aan mijn wifi te liggen.
 3. Ik heb er niet zoveel verstand van maar is het niet gevaarlijk om hier een snapshot van mijn hardware via Speccy te publiceren..? Thx,
 4. Bedankt voor je reactie. Ik ben via wifi verbonden en mijn wifi kaart is Qualcomm Atheros AR956x Wireless Network Adapter Nogmaals dank.
 5. Hallo, Mijn internetprovider belooft met mijn pakket een snelheid van 250 Mbit/s (Gekopieerd van hun website: "Want door de 250 Mbit/s download- en 25 Mbit/s uploadsnelheid ben je moeiteloos met het hele gezin tegelijk online"). Echter, wanneer ik via speedtest.net de test doe dan kom ik nooit hoger dan zo'n 48 Mbps. Speedtest.net gebruikt dus de eenheid Mbps, maar dat is toch hetzelfde als Mbit/s? Dan heb ik daadwerkelijk toch een veel te lage snelheid? Alvast bedankt! groeten, Sjim
 6. Hallo allemaal, Ik heb een Sony smart TV (Android) en wil nu graag op een of andere manier mijn Windows 10 laptop als externe harde schijf aan mjin TV koppelen. Ik bedoel dus niet mijn laptop koppelen met een HDMI-kabel (want dan krijg je 1 op 1 beeld van laptop op TV scherm) maar puur als externe harddisk. Weet iemand of, en zo ja hoe, dit mogelijk is? Alvast bedankt! groeten, Sjim
 7. sjim

  Outlook 2007 IMAP

  Bedankt voor je reactie. Ja deze had ik ook al gezien maar hierin wordt beschreven hoe je een mailtje permanent verwijdert nadat ie doorgestreept staat in Postvak IN. Ik ben echter op zoek naar de mogelijkheid om een mailtje na verwijdering naar de map Verwijderde items te verplaatsen ipv permanent te verwijderen.
 8. sjim

  Outlook 2007 IMAP

  Hallo, Onlangs heb ik mijn emailaccount in Outlook 2007 veranderd van POP3 naar IMAP, dit ivm gebruik van desktop icm tablet. Dit werkt prima op zich behalve met het verwijderen van mailtjes uit de map Postvak IN. Wanneer ik namelijk een email uit de Postvak IN verwijder dan gebeurt er ogenschijnlijk niets, het mailtje blijft gewoon staan. Pas als ik Outlook afsluit en weer opstart dan staat het "verwijderde" mailtje nog steeds in de Postvak IN map maar nu met een streep er doorheen. Het verwijderde mailtje gaat dus na verwijdering niet direct naar de map Verwijderde items zoals ik het graag zou willen zien (en zoals het ook met POP3 werkte). Nu heb ik al een tijdje zitten googelen en ben er achter gekomen dat het iets met IMAP te maken heeft en dat je de doorgestreepte mailtjes in de map Postvak IN wel permanent kunt verwijderen. Maar ik kan dus niet vinden hoe ze na verwijdering in de map Verwijderde items terecht kunnen komen. Misschien dat iemand kan helpen, alvast bedankt. Noot: wanneer ik mailtjes uit de map Verzonden items verwijder dan komen deze wél terecht in de map Verwijderde items, hier gaat het dus wel goed. sjim
 9. Ja had al ergens op internet gezien dat ik de optie Enable Widgets moet inschakelen, maar die optie ontbreekt bij mij onder Beveiliging (ook niet zoiets in het Nederlands)
 10. Bedankt, ook die had ik al gevonden maar wijkt ook af met de Android 4.4.4 KitKat versie die ik op mijn S4 heb...
 11. Bedankt, maar deze had ik al gevonden en klopt niet met de Android 4.4.4 versie die ik op mijn Samsung heb. Het lukt mij namelijk niet om widgets toe te voegen op het Vergrendelscherm. De handleiding zegt: Instellingen -> Mijn apparaat -> Vergrendelscherm maar heet in mijn versie namelijk: Instellingen -> Apparaat dus verschilt al met de handleiding. En de optie Meerdere widgets onder Vergrendelscherm bestaat niet.
 12. Hallo, Ik heb een nieuwe Samsung Galaxy S4 mini met Android 4.4.4 KitKat maar ik kan er nergens een handleiding voor vinden! De handleidingen die ik heb gevonden o.a. op de Samsung site waren allemaal voor Android Jellybean. Iemand? Alvast bedankt! gr. sjim
 13. Hallo, Weet iemand misschien of, en zo ja hoe, die zijbalk rechts in het nieuwe outlook.com weg kan? Ik bedoel die balk waar "Alleen met IE 9 heb je met 1 klik toegang tot Outlook" en "Overal toegang tot Outlook, voor o.a. Windows Phone, iPhone en Android." etc staat. Alvast bedankt.
 14. OK bedankt voor de heldere uitleg. Rest mij nog de eerdere vraag mbt herstelpunten. Hoe komt het dat deze een dag nadat ik ze gemaakt heb alweer verdwenen zijn uit het lijstje van Systeemherstel? Het lijkt geen kwestie van ruimte te zijn, ik heb namelijk zojuist even zes herstelpunten gemaakt en die zijn nu alle zes gewoon zichtbaar bij Systeemherstel.
 15. Oh ja, ik heb inmiddels ook mbv jullie handleiding een backup (systeemkopie) gemaakt. Deze systeemkopie (dus de folder WindowsImageBackup) bewaar ik nu op een externe harde schijf én op mijn tweede laptop. Belangrijke data kopieerde ik altijd al regelmatig naar externe harde schijf en tweede laptop. Is dit genoeg? Heb er nog een vraag over. Aan het eind van de backup werd mij aangeraden om een Systeemherstelschijf te maken. Dit heb ik niet gedaan omdat ik namelijk al een systeemherstelschijf had gemaakt nadat ik de laptop had gekocht. Maar vraag me nu af of deze "oude" systeemherstelschijf wel werkt met mijn zojuist gemaakte systeemkopie, of dat ik na iedere backup ook weer opnieuw een systeemherstelschijf moet maken.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.