Ga naar inhoud

sjim

Lid
  • Items

    45
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

sjim's prestaties

  1. Ik heb alle stappen in jouw linkje succesvol doorlopen maar heeft niet geholpen.
  2. Dank je maar het heeft helaas niet geholpen. Ik heb wel iets anders geprobeerd. Als ik de stick diep formatteer (dus 'Snelformatteren' niet aangevinkt) in de 2.0 poort, dan is de stick daarna eenmalig weer te zien in de 3.0 poort. Eenmalig, want als ik de stick vervolgens uit en weer in de 3.0 poort doe (netjes dmv 'Device uitwerpen') dan is ie niet meer zichtbaar. Raar toch..?
  3. De bovenste is 'Intel(R) USB 3.0 eXtensible Host Controller - 1.0 (Microsoft)' maar daar staat na rechts klik 'Apparaat verwijderen', bedoel je dat? Er staat dus niet 'installatie ongedaan maken' Thx
  4. OK zojuist met de stick teruggegaan naar Office Centre, daar deed hij het wel gewoon in hun 3.0 poort. Toch een nieuwe meegekregen maar...precies hetzelfde probleem: stick wel te zien in mijn 2.0 poorten maar niet in 3.0 poorten. Er is dus blijkbaar opeens (want zaterdag werkte het nog wel) iets met mijn 3.0 poorten aan de hand. Een andere stick zie ik daar wel, maar dat is een 2.0 stick. Nog ter info: toen ik zaterdag de 3.0 stick kocht zag ik hem dus nog wel in de 3.0 poorten, maar daarna opeens niet meer. Ik heb de stick gebruikt in mijn smart TV (Sony met Android OS), kan dit er iets mee te maken hebben?
  5. Dan wordt hij helaas ook niet gelezen. Thx.
  6. Bedank voor je reactie. Ja een andere stick doet het wel in beide 3.0 poorten. Een herstart dmv 'opnieuw opstarten' helpt helaas niet.
  7. Nog een vraagje... Ik heb nu een USB 3.0 stick gekocht maar deze is opeens alleen nog maar zichtbaar als ik hem in de USB 2.0 ingang van mijn laptop doe, niet in mijn USB 3.0 ingang. De eerste paar keer was hij wel ook zichtbaar in mijn USB 3.0 ingang maar nu dus opeens niet meer. Iemand een idee? Bedankt maar weer.
  8. Hallo, Twee korte vraagjes. Weet iemand hoe je kunt zien of je USB stick 2.0 of 3.0 is? Het staat er niet op. Daarnaast ben ik benieuwd wat het verschil is tussen een USB stick en een USB flash drive? Ik zie namelijk nu een advertentie bij de Aldi. De titel van de advertentie luidt "Philips USB 2.0 stick", maar op het bijbehorende plaatje staat "USB 2.0 Flash Drive". Alvast bedankt! groeten, Sjim
  9. OK helder. Hartelijk dank voor uw reactie! Groeten, Sjim
  10. Daar ben ik weer... Op mijn PC desktop met ethernet kabel heb ik wel >200 Mbps en op een andere laptop heb ik weer rond de 48 Mbps. Het lijkt dus aan mijn wifi te liggen.
  11. Ik heb er niet zoveel verstand van maar is het niet gevaarlijk om hier een snapshot van mijn hardware via Speccy te publiceren..? Thx,
  12. Bedankt voor je reactie. Ik ben via wifi verbonden en mijn wifi kaart is Qualcomm Atheros AR956x Wireless Network Adapter Nogmaals dank.
  13. Hallo, Mijn internetprovider belooft met mijn pakket een snelheid van 250 Mbit/s (Gekopieerd van hun website: "Want door de 250 Mbit/s download- en 25 Mbit/s uploadsnelheid ben je moeiteloos met het hele gezin tegelijk online"). Echter, wanneer ik via speedtest.net de test doe dan kom ik nooit hoger dan zo'n 48 Mbps. Speedtest.net gebruikt dus de eenheid Mbps, maar dat is toch hetzelfde als Mbit/s? Dan heb ik daadwerkelijk toch een veel te lage snelheid? Alvast bedankt! groeten, Sjim
  14. Hallo allemaal, Ik heb een Sony smart TV (Android) en wil nu graag op een of andere manier mijn Windows 10 laptop als externe harde schijf aan mjin TV koppelen. Ik bedoel dus niet mijn laptop koppelen met een HDMI-kabel (want dan krijg je 1 op 1 beeld van laptop op TV scherm) maar puur als externe harddisk. Weet iemand of, en zo ja hoe, dit mogelijk is? Alvast bedankt! groeten, Sjim
  15. Bedankt voor je reactie. Ja deze had ik ook al gezien maar hierin wordt beschreven hoe je een mailtje permanent verwijdert nadat ie doorgestreept staat in Postvak IN. Ik ben echter op zoek naar de mogelijkheid om een mailtje na verwijdering naar de map Verwijderde items te verplaatsen ipv permanent te verwijderen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.