Ga naar inhoud

Katmetgun

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Katmetgun's prestaties

  1. Waarvoor heb ik een PC nodig ? - Voornamelijk gamen Wat is mijn budget ? - €650-€800 Een merkcomputer of een samenstelling ? - Samenstelling Ga ik overklokken ? - Nee Ga ik later upgraden ? - Ja, wanneer het écht nodig is Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? - Als ik er maar goed games zoals Skyrim, Assassin's creed(alle delen) kan spelen. Ga ik zelf assembleren ? - Ja Heb ik een besturingssysteem nodig ? - Ja, maar dit hoort niet bij het budget. Ga ik zelf installeren ? - Ja Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - Het liefst een behuizing waarmee ik naar binnen kan kijken, maar niet al te duur Heb ik nog randapparatuur nodig ? - Nee Heb ik specifieke wensen ? - nee Woont u in Nederland of België, wil u bestellen bij een specifieke (web)winkel ?- Nederland, ik zat zelf te denken aan "Alternate.nl", maar als iemand anders iets anders aanraadt, kan ik dat gaan gebruiken.
  2. Hallo mensen, ik ben nieuw op het gebied van hardware, en ik ben al een tijdje van plan een nieuwe game-pc aan te schaffen waarmee ik games zoals Skyrim op max/hoog met nog wel vloeiend beeld zou kunnen spelen. Met de kennis die ik enigzins al had heb ik deze samenstelling gemaakt: Moederbord: Gigabyte GA-970A-D3 CPU: AMD FX-8320 GPU: MSI R7850 Twin Frozr 2GD5/OC Voeding: Sharkoon wpm600 Behuizing: Zalman Z9plus HDD: Seagate ST9750420AS RAM: Kingston HyperX 8GB DDR3-1866 kit Zou iemand hier nog enige verbeteringen of tips bij kunnen geven? Mijn budget ligt tussen de 700 en 800 euro zonder Windows. Bij voorbaat dank Groetjes, Youri de Waal
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.