Ga naar inhoud

winnie85

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

winnie85's prestaties

  1. hey, Ik heb hier nog een oude Acer laptop staan, onherstelbaar, nu wou ik graag de harde schijf recupereren. Ik heb deze uit de laptop gehaald en ging dan online op zoek naar een behuizing. Nu, misschien meet ik verkeerd, maar mijn harde schijf is 9,9 cm lang en 7 cm breed (zonder bescherming errond) Ik heb eigenlijk totaal geen idee welke behuizing ik moet kopen. Laptop is een acer asprire 3680. alle hulp is welkom.
  2. hey, mijn laptop start niet meer op, hij geeft weer 'windows loading files' en dan gebeurt er niets, tenzij je tien minuten wacht, dan kom je in een pb herstelmanager, hier kan ik alleen de optie 'exit' kiezen en begint het hele verhaal opnieuw. wat ik al heb geprobeerd: -via bootmanager, windows resetten vanop een cd -via f8 (veilige modus ed) windows resetten -alt f11 om zo te resetten indien ik deze acties onderneem, biept de laptop luid voor een minuut en dan gebeurt ofwel niets, ofwel voert hij de actie uit maar al deze dingen leiden me terug in hetzelfde verhaal, er gebeurt niets en ik kom weer uit op windows loading files enzo. iemand enige tipt? alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.