Ga naar inhoud

Bece

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Bece's prestaties

  1. Misschien foutje van HP. Als het nieuwe zijn contact opnemen met HP. Bij mij was het in ieder geval zo opgelost bij ,ook, 2 computers met win 8.1 en een met win 7.
  2. In win 7. Voorop gesteld dat jet het netwerk vind klik je rechts op het betroffen w=netwerk en kiest dan voor eigenschappen. Kies beveiliging. Daar moet je het betreffende vinkje aan zetten. Win 8.1 . Verbreek de verbinding. Klik links op de streepjes in de taakbalk en klik op het juiste netwerk. Er word dan gevraagd of je automatisch wil aanmelden. Vink dat aan.
  3. Telkens als ik mijn laptop met W8.1 aanzet moet ik opnieuw mijn draadloos internet activeren. Hoe kan ik er voor zorgen dat ik aangemeld blijf?
  4. Ik heb een oudere laptop met Vista. De vorige eigenaar heeft daar Skype laten opstaan met zelfs nog een beltegoed. Ik heb al van alles geprobeerd. Verwijderen met revo ,your uninstaller (beide in de zwaarste mode). Maar telkens als ik Skype opnieuw installeer komt deze netjes terug met het oude account waarvan ik geen paswoord meer heb. Een nieuwe naam laten genereren en een nieuw paswoord ingegeven. Maar steeds komt hij terug met de oude naam. Zou het niet gaan omdat er nog een bel tegoed op zit?
  5. In de meeste email programma's kan je regels opstellen. Als je dan iets in de aard zegt van" als het bericht van die komt verplaats het dan naar de map X. " Je kan meerdere regels gebruiken. Het is allemaal een beetje verschillend maar met een beetje experimenteren kom je er wel achter.
  6. Inderdaad de stekker er uit trekken. Ondertussen is het probleem opgelost. In het configuratiescherm/ energiebeheer / energie instellingen wijzigen was de optie USB instellingen/ instellingen voor selectieve USB onderbreking INGESCHAKELD. Even uitschakelen en mijn printer start nu normaal op bij een printeropdracht.
  7. De printer hangt permanent aan de 220V. Als ik de computer stroomloos zet en deze 24 uur later terug aan zet dan weigert de printer af te drukken. Melding. "Printer niet on line". Ook als ik de printer manueel aanzet krijg ik nog steeds dezelfde melding. Om te kunnen afprinten moet ik dan de stekker uittrekken en na een 30 seconden opnieuw in steken. Heb wel met de instellingen bezig geweest maar heb er geen flauw idee van wat ik daar dan wel verkeerd zou hebben gedaan. Win 7
  8. De reden waarom ik dreammail gebruik is dat je dit programma op gelijk welke plaats (tot en met een USB stick) kan zetten. Het programma heeft helaas ook nadelen. Zo heeft het enorm veel instellingen en dat kan wel eens tot problemen leiden. Momenteel krijg ik sommige links in het mooie blauw en kan ik er op klikken om ze te openen. Andere echter krijg ik in het zwart en moet ik dus openen via copy en paste. Welke instelling is hiervoor verantwoordelijk?
  9. Zal deze oplossing, tegen beter weten in, nog maar eens voor de xste keer proberen. Hopelijk werkt ze deze keer wel. Heeft iemand deze oplossing al eens echt toegepast?
  10. Ik wil mijn windows7 opnieuw installeren (is dank zij winsxs ondertussen 30 GB grooot) Heb alleen een probleem met het overzetten van live mail berichten en adressen. Hoe kan ik live mail terug installeren zonder mijn emails en adressen te verliezen. Ik gebruik pop 3. Mijn mails staan op de D partitie. Mijn adressen ergens op de C partitie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.