Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Trifolium

Lid
 • Aantal items

  58
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Bedankt Maxstar heb de patch gedownload: ik kan hem echter niet vinden in “geïnstalleerde updates”, maar hij staat wel in “downloads” onder “deze pc”; is dat in orde? Wat juist de problemen met het installeren van de updates veroorzaakte, heb ik nooit kunnen achterhalen: computerdummy, remember ;-)
 2. Ik heb deze beveiligingsupdate gedownload, maar wanneer ik ga kijken in de lijst van geïnstalleerde updates is die NIET aanwezig. Moet ik iets aan de instellingen wijzigen? Mijn automatische updates staan al een jaar uit (zie eerste bericht) Mvg
 3. Dag abbs ik zie enkel Windows 8 in het lijstje (zie bijlage), vandaar mijn opmerking; en dankzij jou weet ik nu dat ik een 64 bit versie van Windows heb, thanks! ... en Passer bedankt voor het artikeltje... Nog een (dom?) vraagje: kan ik de update zo downloaden of moet ik eerst een of andere instelling aanpassen?
 4. Bedankt voor het lijstje ! Ik zie daarin enkel Windows 8, niet 8.1, maar dat zal wel dezelfde behandeling zijn zeker? Nu nog uitzoeken of ik een x64-systeem heb...
 5. Beste specialisten, ik heb een vraagje dat mogelijk ook andere gebruikers kan interesseren. Vroeger had ik regelmatig allerhande problemen ten gevolge van de automatische updates van Windows 8.1. Sinds ik die heb uitgeschakeld (ook omdat ik de automatische installatie van Windows 10 zeker wou voorkomen) zijn die problemen ook verdwenen. Nu, naar aanleiding van de recente globale cyberaanval, blijkt dat er een in maart j.l. een update was om de betreffende zwakke poort te dichten. Over welke update gaat het en kan die (en die alleen!) geïnstalleerd worden? Of is dat niet nodig als men (bijvoorbeeld zoals ik) Malwarebytes Premium als antivirus gebruikt? Alvast bedankt voor wat toelichting aan een al oudere computerleek. ;-)
 6. Bedankt falstring, het probleem is blijkbaar opgelost; je moet maar weten dat de remedie voor dergelijke problemen vrij gemakkelijk is... (heb ook een bescheiden bijdrage gestort als steun)
 7. Goeiemiddag, plotseling werkt Word (2010) niet meer. Ik kan documenten probleemloos openen, maar vanaf ik begin te typen moet "het programma afgesloten worden wegens problemen". Is iemand vertrouwd met dit probleem? Alvast bedankt!
 8. goeiemorgen, hier de logfile AdwCleaner v5.docx
 9. na een scan krijg ik toch nog dit berichtje... moet ik "bijwerken"?
 10. en na een reboot kreeg ik nog dit logje: No FireFox Profiles found.docx
 11. Goeiemiddag. Bij het aanmelden in Windows 8.1 krijg ik dit venstertje. Wat is er fout? (in de logboeken loop ik verloren)
 12. Bedankt Clarkie, het updaten verliep deze keer zonder problemen.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...