Ga naar inhoud

Senda4

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Senda4

  1. Sinds kort heb ik storing op mijn geluidskaart. Als ik geluid afspeel met de intern luidsprekers, of met externe, da begint mijn pc trager te gaan en is het geluid vol met storing. Als ik bij de opties van mijn geluid de kwaliteit verander is het geluid even goed, maar na een paar minuten komt er terug storing op. Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?
  2. De temperatuur is nu 70°C. Gisteren als ik mijn spel afsloot was het wel even 80°C
  3. Gisteren viel mijn laptop ook uit, als ik gewoon op het internet surfte, hoe kan ik zien waar de fout zit waardoor mijn laptop uitvalt? Als ik opstart nadat hij uitgevallen is, komt er gewoon op, Windows is niet correct afgesloten, en dan kan ik kiezen hoe ik opstart.
  4. Ik heb een probleem met mijn packard bell laptop. Als ik een tijdje een spel speel op mijn laptop, dan valt hij gewoon uit. Kan het zijn dat mijn laptop te warm word, en daardoor uitvalt?
  5. Ik heb nog 41 GB vrij. En waar ik hem zet is verschillend, daarjuist stond hij op tafel en viel hij 2 keer uit. Temperatuur volgen speedfan maximum geweest 83, ik weet neit of dit hoog is? Ik zal nu ff virusscan doen
  6. Ik heb een probleem met mijn packardbell laptop. Als ik een tijdje op mijn laptop werkt, valt hij soms gwn uit, zonder een foutmelding ofzo. Als ik hem dan terug opstart komt er gewoon op dat windows nie correct is afgesloten. Kan dit misschien zijn doordat de laptop te warm word? Ook zie ik dat de pc trager opstart, en in het begin traag werkt, maar of dit te zien heeft met het probleem weet ik niet.
  7. Weet iemand hoe het komt dat mijn draadloos internet regelmatig wegvalt als ik bv online game of met vuze download. Mijn internet valt dan voor een minuut weg, en dan werkt het terug een tijd. Ik heb een netopia router, en ik zit maar een paar meter van de router verwijderd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.