Ga naar inhoud

Samia

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Samia

  • Verjaardag 16-04-1989

Samia's prestaties

  1. Ja, heel gek allemaal. Ik heb m gister uiteindelijk op school laten maken en hij wist er eigelijk ook geen raad mee, behalve te gaan herinstalleren. Maar dan zou alle gegevens verloren gaan, uiteindelijk heeft zijn collega er iets aan gerotzooid:p, maar het is wel gelukt!! Toch wil ik jullie bedanken !! Groetjess:ciao:
  2. nou het werkt allemaal niet, moment dat ik in wil loggen, meld hij mij automatisch af. Dus ook in de veilige modus doet ie het niet, dus wat ik ook probeer, moet ik sowieso gaan inloggen..
  3. ik ben zelf de administrator geloof ik, bovendien lukt ook dat niet.. Hij geeft verder geen opties aan, zelfs de muis werkt niet.
  4. ook hierin word ik automatisch afgemeld:S, heel gek.. ik dacht aan een virus?
  5. nu zit ik met n ander probleem, nou doet ie het eindelijk wel, maar als ik wil inloggen, kom ik net binnen, begint ie met laden, en gooit ie mij weer automatisch eruit, ik weer inloggen, maar krijg telkens hetzelfde verhaal??? Help!!
  6. ik heb gister avast antivirus programma gedownload, er werd mij gevraagd opnieuw te starten, gedaan en bij het opstarten werd alles gescand, maar ik heb het onderbroken, toen wilde hij niet meer verder gaan. En nou elk keer wanneer ik m opstarten, kan ik wel nog me wachtwoord invoeren, maar telkens daarna krijg ik maar een zwarte scherm, met een pijltje, ik kan verder niets uitvoeren, ik heb geprobeerd naar de veilige modus te gaan, om te checken wat er aan de hand is en eventueel een systeemherstel uitvoeren, maar zelfs daar zit hij nou vast.. Wat te doen?? Alvast bedankt!! Groetjes Samia
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.