Ga naar inhoud

Simontje96

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Simontje96's prestaties

  1. Doe rechtermuisknop bij het video bestand dat je met een andere media player wilt afspelen. Druk dan op: openen met, standaard programma selecteren. Hier kun je kiezen met welke media player je die video bestanden wilt afspelen bijvoorbeeld een .mp4 bestand.
  2. hier het Speccy logje. http://speccy.piriform.com/results/dgRyc4eQmrhINHrUse50V43 - - - Updated - - - Ik vind het wel raar dat er staat dat crossfire uitgeschakeld is want in mijn amd catalyst control center staat het vinkje wel bij cross-fire ingeschakeld. Ook kan ik instellen hoe hard de fan draaid en ik kan van beide grafische kaarten de instellingen wijzigen.
  3. Ik zie trouwens deze site in deze vorm: als ik dan ong 10 minuten wacht dan is het weer normaal. Ook nogal raar, weet niet of dit met elkaar te maken heeft.
  4. Er stond 100%, ik kan alleen niet alle temperaturen zien maja, ik neem aan dat die goed zijn. - - - Updated - - - @kurtt Voordat ik de foutmelding kreeg heb ik alleen programma's zoals Itunes, google chrome enz gedownload. Geen grote programma's. En ik kreeg de foutmelding toen als eerste toen ik mijn sd kaartje van mijn mobiel via een usb stick aansloot.
  5. Oke bedankt, heb net fifa opgestart het gebeurt nog steeds, ik ga nu bericht 18 proberen. - - - Updated - - - @kurtt Ik heb gedaan wat in je handleiding stond maar ook als ik alle niet microsoft programma's uitschakel krijg ik nog de foutmelding. - - - Updated - - - @dasle moet ik een print-screen van crystaldiskinfo maken of niet?
  6. Ik heb alles gedaan wat in de handleiding stond en ik moet zeggen dat ik het meeste nog moest aanpassen. Nu afwachten of het weer voorkomt of niet?
  7. Ik heb wel tweaks voor mijn SSD uitgevoerd maar heb dit met een programmetje gedaan maar ik weet niet meer welk programmetje... Kan ik dit ergens zien of kan ik ergens zien wat er veranderd is?
  8. Als een ATA Device, is dit goed of niet?
  9. Ik krijg iedere keer het probleem dat mijn Windows verkenner opnieuw opstart omdat deze niet meer reageert. Deze problemen begonnen sinds ik mijn nieuwe ssd heb, had daar ook een schone Windows opgezet en toen had ik het probleem al.
  10. Ik heb versie 1.5 , is dit de laatste versie?
  11. Hallo, mijn Windows staat op mijn ssd geïnstalleerd, maar ik denk dat ik hier een firmware update op moet uitvoeren want Ik heb een paar probleempjes met Windows. Maar op de site van de maker van mijn ssd staat dat dan al mijn data verloren gaat. Dus wil ik een back-up maken van al mijn bestanden die op die ssd staan. Dus weet iemand hier een goed programmetje voor? En hoe moet ik dit dan doen als er helemaal geen data meer op de ssd staat? - - - Updated - - - Dit is trouwens mijn ssd: http://www.ocztechnology.com/ocz-vertex-4-sata-iii-2-5-ssd.html#overview (256 gb) En hier de site waar ik de firmware vandaan haal. Hier staat ook dat bij mijn ssd dan alle data verloren gaat: http://www.ocztechnology.com/files/ssd_tools/OCZ_Toolbox_Firmware_Update_Guide_10_02_2012_Windows_consumer.pdf
  12. Dat lijkt mij niet (maar ik ben geen pc expert) aangezien ik dit ook had voordat ik dit probleem had.
  13. Bij mij is het systeem niet ontstaan door systeemherstel (want dit heb ik nooit uitgevoerd). Bij mij is het probleem ontstaan sinds ik een nieuwe Windows versie erop heb staan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.