Ga naar inhoud

jepeke

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over jepeke

  • Verjaardag 23-04-1956

jepeke's prestaties

  1. Het gaat om een nvidea 9500gtx , deze is aangesloten met extra aansluiting op de voeding. de voeding zelf is 550 watt is dit misschien iets te laag? het rare is voordien ging hij perfect. ik kan helaas geen log uploaden want krijg geen beeld op de andere pc.
  2. Beste, Als mijn zoon zijn pc opstart doet deze niets maar het indikatie lampje gaat wel branden,maar hij krijgt op zijn beeldscherm "no singnal" te lezen. Hij heeft recent zijn videokaart vervangen en dat is een tijdje goedgegaan,tot gisteren dus ,wat hebben gedaan is de ouwe videokaart terug geplaats en toen deed hij het wel weer.Maar nu vanmorgen wilde hij hem weer opzetten en hetzelfde probleem stelt zich weer,hij draait wel maar krijgen de melding "no signal" te lezen.
  3. Hallo, Het volgende brobleem doet zich voor ,wanneer ik de JPW1 connector op het moederbord aansluit doet de pc helemaal niets meer ,wanneer ik deze connector weer verwijder start alleen de koeler.Mijn vraag is wat is er stuk de JPW1 connector en is deze te vervangen of moet heel het moederbord worden vervangen.PS;heb al een nieuwe voeding geplaats maar het brobleem stelt zich nog steeds.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.