Ga naar inhoud

dringend

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

dringend's prestaties

  1. Met het formulier, bedoel ik ook de vragenlijst. Ik baal er ontzettend van wat het is echt een belangrijke emaeladres en er zit al mn schoolwerk op!
  2. Eerst log ik in, dan staat er dat ik geblokkeerd ben en dan moet ik op next drukken. Zodra ik dat heb gedaan krijg een alternatieve emailadress te zien. Die ik niet ken Dan staat er dat ik ook een andere manier kan kiezen en dan krijg ik dit, https://account.live.com/acsr?mkt=en-US dan krijg ik formulier waar op ik dingen moet aangeven toen ik het emailadress gebruikte. Zoals contactpersonen, onderwerpen van mails en mappen. Dit heb ik al minimaal 5 keer gedaan maar krijg steeds een bericht dat ik de eigen niet ben.
  3. Jaa, maar dat lukt niet. Heb het al 5 keer ingevuld! - - - Updated - - - help!
  4. Hai, mijn emailadress is geblokkeerd op hotmail.com. Ik krijg een berichtje met erin dat ik een code krijg toegestuurd naar een alternatieve emailadres, maar het probleem is dat ik die helemaal niet ken! Wie kent een andere oplossing en ik heb al 5 keer een formulier ingevuld in de hoop dat ik mn account terug krig maar ze geloven niet dat ik de eigenaar ben. Groet - - - Updated - - - Help! - - - Updated - - - help! - - - Updated - - - hulp!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.