Ga naar inhoud

Tamajpm

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Tamajpm's prestaties

  1. Hallo iedereen, Ik ben bezig met een website alleen nu krijg ik op de home waarin in includes van het ban systeem en alert systeem heb geplaatst de volgende error. Bijna de hele index zit er vol mee. 4/5 errors hiervan op verschillende pagina's. Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in/home/Domein/domains/Domein/public_html/V2.0/systemen/ban/index_1.phpon line 11
  2. Zoals ik al typte behoren deze tot de hoofdmap (hardeschijf) C:\ en ik las dat ze van Visual basic waren en die heb ik al verwijderd van mijn PC.
  3. Hallo iedereen, Ik heb een klein vraagje voor jullie wat vast zeer makkelijk te beantwoorden is. Ik heb op mijn C:\ schijf een aantal Eula bestanden staan. De .txt bestanden heb ik al verwijderd alleen nu heb ik de vraag nog over de mappen ervan. Dit zijn printscreen's ervan. Er zitten weer mappen met de volgende namen: 1033 1038 e.t.c En in die mappen zitten weer Eula bestanden. Kan ik deze gehele mappen verwijderen? Ik las dat Eula bestanden afkomstig zijn van Visual Basic e.t.c maar ik weet niet zeker of dit ook het geval is bij deze mappen en of dit invloed zal hebben op mijn PC. En ja, ik heb oude PC ik ga 'n laptop kopen met Windows 8. Dit is gewoon thuis PC die ik soms schoonmaak vanwege de snelheid. Groetjes, Tamajpm (Julian, 12) - - - Updated - - - P.s.: Er zitten ook .dll bestanden in!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.