Ga naar inhoud

PC Helpforum wenst u fijne feestdagen!

PC Helpforum wenst u een fantastisch en gezond 2021 toe!

Jozef Van Mol

Lid
 • Aantal items

  187
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Jozef Van Mol

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 19-11-1940

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows XP SP3
 • Monitor
  Samsung 20"
 • Moederbord
  Gigabyte GA-EP45-DS3R/
 • Processor
  Intel Q6600 2.4GHz
 • Geheugen
  Corsair XMS DDR2 2048 800Mhz
 • Grafische Kaart
  Asus 9600GT 512 Mb PCI-E
 • Harde Schijf
  WD 320Gb SATA II
 • Voeding
  Corsair 650W
 1. Zoals jullie weten krijg je altijd de vraag om W10 te downloaden of te installeren. Automatische updates heb ik al uitgeschakeld maar af en toe moet je toch eens kijken of er geen updates zijn voor W8.1, wat ik ook doe maar bij de selectie van die updates gaat hij altijd terug naar download W10 en kan je de geselecteerde updates niet downloaden. Maar misschien doe ik wel iets verkeerd. Jullie hebben daar zeker een oplossing voor en wil ik dat graag weten, alvast bedankt, grtjs ;-)
 2. Hartelijk dank voor de snelle reactie, zoals je zegt we wachten maar af en als W8.1 nog ondersteunt wordt tot 2023 is er echt geen reden voor de overstap, grtjs Jos;-).
 3. Hallo, krijg al geruime tijd de vraag vanuit W om W10 te installeren. Twijfel echter om het te doen uit schrik problemen te krijgen met reeds geinstalleerde software : VirtualDJ, Nero mediahome, audacity, switch soundfileconverter en iTunes.VirtualDJ zegt zelf geen probleem te hebben rest nog de anderen natuurlijk, alvast bedankt voor de reacties, grtjs Jos;-).
 4. Bedankt voor jullie inzet maar ga hiermee stoppen. Al wat jullie aanreiken draait hier altijd anders uit, het is zeker niet jullie schuld, de laptop is nu naar een meer ervaren technieker. Hij kan mij vervangen en heeft het apparaat direkt voor zich, die heeft al dadelijk een abnormmal geluid gehoord vanuit de HD en mogelijk is die dus kapot. Nogmaals bedankt, grtjs Jos
 5. Toch nog niet aan het einde blijkbaar, heb de files gedownload en uitgepakt. Krijg dan 3 mappen: boot; sources en bootmgr. Ze staan op een USB stick, kan ik daar mee opstarten want je krijgt geen mogelijkheid om de plaats te selecteren waar die mappen staan. Heb vanuit de boot selectie USB diskette on key/ USB HD; genomen maar dat werkt niet. De andere mogelijkheden: Internal CD/DVD; Notebook HD; USB floppy; USB CD/DVD ROM. Gisteren ook nog eens geprobeerd vanuit zwart opstartscherm: System recovery laten draaien, hij eindigt dan met een blauw scherm en een waarschuwing van een boot ding ( jui
 6. Bedankt mannen, installatieschijf heeft onze dochter niet gemaakt. Ben gisteren nog de ganse avond bezig geweest met als laatste poging de herstelfunctie vanuit het zwarte opstartscherm maar dan geraakt hij ook niet verder dan na het doorlopen van de procedure tot een blauw scherm zonder verdere aanduidingen. Hij heeft een half uur opgestaan, in de wetenschap dat het mogelijk nog bezig is met het afwerken van de nodige instellingen, zonder resultaat. Einde verhaal??
 7. Sorry voor de foute selectie het gaat wel degelijk om Vista
 8. Nog steds geen succes, na F5 krijg ik Windows opstartbeheer met als enige mogelijkheid: Microsoft Vista en een bijkomende F8 voor andere functies. Heb dat even uitgeprobeerd maar hij gaat terug naar een zwart scherm. Falstring, het gaat om een laptop dus het toetsenbord werkt normaal,bedankt aan allen hopelijk hebben jullie NOG een oplossing, doei
 9. Thanks voor de info, maar tot hiertoe heeft het niet geholpen. Hij reageert niet op de F8 toets, hij blijft bij het zwarte scherm en verder gebeurt er niets. Kan ik eventueel de systeem recovery functie gebruiken?
 10. Misschien wegens te veel vragen die jullie binnen krijgen, geen probleem, moest het kunnen toch graag een antwoordje op mijn vraag, grtjs Jos;-).
 11. Hey opstart probleem met LT van de dochter, bij openen en starten krijg ik alleen een HP logo en onderaan de melding ESC voor bios setup en dan gaat hij niet verder dan een zwart scherm. Heb het BIOS nagekeken en de opstart volgorde terug naar : 1 interne HD gebracht want dat stond als 3e in de reeks, eerste in de rij was floppy. Geen verbetering hij blijft hangen. Graag een helpende hand, grtjs Jos;-).
 12. Oké, geen probleem, toch bedankt om uw inzet om mij te helpen, grtjs Jos;-).
 13. Ga even de tekst meegeven welke telkens op de file info komt bij aanklikken: F:\Perry Como\PBAB\Danny Van Tichelen\Documents and settings\Mijn documenten\D\titel Heb geprobeerd met de u opgegeven links maar zonder resultaat,toch al bedankt;-).
 14. Ja, het klopt, heb al geprobeert ze te annuleren vanuit windows verkenner zelf maar daar vind ik ze niet terug. Ze komen alleen terug in de browser v VirtualDJ en daar kan je ze ook selecteren om te verwijderen maar ze blijven terug komen. Misschien moet ik maar eens overgaan tot een herinstallatie v d software, misschien dat ze dan definitief weg zijn. Grtjs Jos;-).
 15. Ben bezig met opruimen v mijn HD Seagate (muziek) na delete v d files blijven ze nog steeds opduiken in de browser van VirtualDJ. Bestaat er een programma om ze definitief te verwijderen, om dit te voorkomen? Grtjs Jos;-).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...