Ga naar inhoud

baras6658

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over baras6658

  • Verjaardag 25-12-1993

baras6658's prestaties

  1. Neen, het zo dat je niet zo goed uw bestanden enz kan selecteren en overdragen naar uw iphone. Ik zoek alternatieve programma's/manieren voor dit.
  2. Hoe kan ik met een iphone 4s muziek,video enz overzetten van comptuter naar iphone. ik had een programma, maar het werkt niet meer. Itunes is geen optie, omdat mijn iphone jailbreaker is en Itunes is niet zo overzichtelijk. enige suggesties ?
  3. Hallo, Al een maand ben ik nieuw klant bij een nieuw provider(telenet), maar spijtig genoeg is de bereik van de modem niet zo ver. Daarom wil ik mijn oude,2de router erop aansluiten zodat ik beter bereik heb. Ik heb geen mogelijkheid om met een kabel een verbinden te vormen. Zojuist heb ik geprobeerd om met een ethernet kit verbinden te vormen(via elektriciteitsdraden dus). Het was ene met 80mbps. Normaal heb ik een snelheid rond 40 mb/s; maar na een verbinding had ik maar 5 mb/s op beide router en modem. Tevens kon ik wel verbinding maken met 2 laptops die ik heb , maar met mijn iphone en ps3 was internet verbinding niet mogelijk, raar niet ? Lukt deze verbinding met ethernet kit niet ? wat zijn andere mogelijkheden ? alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.