Ga naar inhoud

v4-lover

Lid
  • Items

    101
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door v4-lover

  1. Nen helen dikke mercie man voor de hulp. Het probleem met de chat was vandaag opgelost zonder iets uit te voeren wat je vroeg nogthans had ik gisteren ook al eens heropgestart. Het probleem met systeemherstel werkt nu ook terug na wat je vroeg uit te voeren. Dikke merci en mag slotje op van mij.
  2. Wat ik reeds deed: - Scan Malwarebites >>> OK - Scan Hitmanpro >>> OK - Chrome terug gezet naar vorige instellingen. Alvast bedankt.
  3. Wou nog even melden dat er slotje op mag. Ik krijg er geen leven meer in... zelfs na 3-4u de PC gerust te laten gebeurt en niets. Idem met andere PC. Gaat de vuilbak in. Toch bedankt.
  4. Senario 2 met opdrachtprompt heb ik gisteren meermaals kunnen uitvoeren helaas zonder resultaat.
  5. Passer. Ik wou deze morgen doen wat je gisteren vroeg om te doen. Helaas niet mogelijk aangezien ik niet meer in de stick geraak. Vreemd...ik weet het. Gisteren duurde het ook al vrij lang voordat er reactie kwam maar nu gewoon niks meer. Moest het nog lukken dan doe ik wat je gisteren vroeg. Toch bedankt iedereen.
  6. Gisteren duurde het ook al vrij lang maar nu geraak ik er gewoon niet meer in en PC reageert amper nog dan. Stick er uit en onmiddellijk terug alles normaal.
  7. Ik geraak momenteel niet meer in de stick!!! Krijg nochtans melding van anti virus om te scannen als ik de stick in pc plaats. Programma easeUS blijft maar zoeken. Via schijfbeheer zelfde probleem. Via bestandsbeheer idem.
  8. 1. Ja. Data verwijderen lukte behalve 1 bestand maar vraag me niet meer het welke het was. 2. Ja hij begon te kopiëren maar bij Foto's kreeg ik melding dat het niet lukte wegens alleen leesbestand. Dan kon ik opnieuw proberen of overslaan. Opnieuw proberen had uiteraard geen effect. Daarom heb ik proberen te formatteren. 3. Geen schakelaartje te zien.
  9. Ik heb hier iets vreemd voor met een usb stick. Niet dat het zeer belangrijk is want kost amper iets maar zou toch graag eens informeren hier of er een oplossing voor bestaat. Had dus een usb stick van op een beurs. Ik verwijder de data en probeer op deze stick enkele mappen uit mijn Pc op te zetten en dit lukte tot op een bepaald moment. Hierop kreeg ik een foutmelding dat er niet kon geschreven worden. Dan heb ik de stick proberen te formatteren. Heb echt alles geprobeerd door zoeken op internet want ben autotechnieker v beroep 😉 FDISK, DISKPART, DISKMGMT..... https://nl.easeus.com/schijfbeheer/de-schijf-is-beveiligd-tegen-schrijven-windows-11.html Register bewerken ben ik wijselijk uit gebleven. Iemand nog een tip of heeft de stick het leven gegeven? Alvast bedankt om mee te denken.
  10. Sinds enkele dagen krijg ik een waarschuwing van een virusdreiging op www.Zita.be waar dit vroeger nooit het geval was. Iemand een verklaring voor aub?
  11. Super bedankt. Blij dat het niet aan mijn instellingen ligt. Mag slotje op.
  12. Zoals afgesproken hier de foutmelding: Beste mevrouw, mijnheer, Bij het verzenden van mailberichten naar uw adres op 15/05/2023, ontving ik telkens deze foutmelding: -----Oorspronkelijk bericht----- Van: Mail Delivery System <MAILER-DAEMON@telenet-ops.be> Verzonden: maandag 15 mei 2023 17:30 Aan: prvs=492404f13=astrid.*******@enotaris.be Onderwerp: **************************************************************************************************************** This is the mail system at host https://linkprotect.cudasvc.com/url?a=https%3a%2f%2friemann.telenet-ops.be&c=E,1,Vus9KQHMatTgtQsbUjAVP9uP4qsppTBlsTMA9OEfF47nGCGH7qgDi2A8o3xeqjJP492DlYMhItmry9zdYV3RQqpGC16TEPwfEZGQubKv1OyHr9E,&typo=1 I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below. For further assistance, please send mail to postmaster. If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message. The mail system <v********@gmail.com>: host gmail-smtp-in.l.google.com[108.**************] said: 550-********5.7.26 The MAIL FROM domain [https://linkprotect.cudasvc.com/url?a=https%3a%2f%2fenotaris.be&c=E,1,VKIshqb-L9JJqhrHVJoaNvhC0Ujw2__m6kc1pFKDMmNRvysG97F23Z08mSPIE3tElUdm62SRFbyTcktqkzFNn4_AkXCsTqOXwLxz1g0nFEVKPl1iHNCqlRTE6w,,&typo=1] has an SPF record with a hard fail 550******** policy (-all) but it fails to pass SPF checks with the ip: 550-******** [195.*********]. To best protect our users from spam and phishing, 550********* the message has been blocked. Please visit 550-*********** https://support.google.com/mail/answer/81126#authentication for more 550 ************* information. z24-20020aa7cf98000000b0050bc566c0d3si13085236edx.161 - gsmtp (in reply to end of DATA command) Met vriendelijke groeten,
  13. Binnen een goede maand moet ik er zijn. Als ik het niet vergeet zal ik eens vragen of ze mij een mailtje sturen en zo kan ik de foutmelding bezorgen.
  14. Inderdaad misschien beter zo doen. Dacht het soms een kleinigheid was die men hier wist. Is idd vreemd. Toch bedankt.
  15. Beste, Heb een raar fenomeen voor. Jaren geleden+/-15j denk ik heeft er een kennis deze instellingen goed gezet op mijn gmail en of Telenet account zodat ik de mails die verzonden worden naar mijn Telenet doorgestuurd worden naar Gmail. In 99.9% van de gevallen werkt dit goed maar bij mijn verzekering en nu ook bij een notaris lukt dit niet. De notaris belde me om te zeggen dat hij foutmelding ontving. Mijn vrouw echter ontving de mail wel in gmail ( werd naar ons beiden verzonden). Mijn vrouw haar mails worden niet doorgestuurd van Telenet maar rechtstreeks naar Gmail. Iemand hier een verklaring voor? Juist test gedaan van gmail v m vrouw naar mijn Telenet en mail komt toe in mijn gmail. Waarom niet die v d notaris?
  16. Mag slotje op. Heb gevonden hoe ik kan bereiken wat ik wil. Via netwerklocatie toewijzen lukt het perfect.
  17. Ik heb je antwoord laten lezen aan mijn vrouw 😉 maar begrijp je antwoord op mijn vraag volkomen.
  18. Ok dank u. Dus zit er niets anders op dan de tweede onedrive te benaderen via de website van Microsoft of heeft u nog een andere mogelijkheid om snel toegang te krijgen via 1 laptop naar twee one drive accounts. Synchroniseren hoeft niet maar gewoon bestanden opslaan. Dus bvb.... een bestand sleep ik nu naar mijn map v onedrive en wordt opgeslagen. Dit zou ik graag kunnen doen voor de tweede onedrive.
  19. Beste, Ik heb mijn Onedrive account en mijn vrouw ook de hare dewelke nog leeg is. Wij kunnen deze elk bereiken door in te loggen bij Microsoft. Nu probeer ik de 2de account toe te voegen op mijn laptop zoals beschreven in de link hieronder. https://akfash.wordpress.com/2017/07/07/adding-multiple-onedrive-accounts-in-windows-10/ Dit lukt niet zoals hierboven beschreven staat. Ik kan in alle 2 de accounts via rechtsklikken op het wolkje onderaan rechts in de taakbalk maar als ik in de andere wil moet ik steeds de vorige loskoppelen van de laptop en terug inloggen met de andere. Als ik toch probeer de tweede toe te voegen krijg ik: Ik zie dan ook een tweede icoontje in de taakbalk verschijnen maar aangezien ik niet verder geraak gaat dit terug weg. Als ik dan in log met die van mijn vrouw dan worden al mijn mappen gesynchroniseerd met haar Onedrive. Mijn bedoeling was: Ik mijn Onedrive met mijn mappen en mijn vrouw de hare met haar mappen. Bedankt voor de hulp alvast.
  20. Ik had juist een vraag gesteld op een elektronica forum en kreeg 10 min daarna al het antwoord. Had wel de handleiding niet gevonden ( ook niet bij JVC zelf) want daar stond het in. Onder de volgende omstandigheden kunt u geen audio uitvoeren via de AUDIO OUTPUT: 1) Wanneer u digitaal geluid hebt van een HDMI-apparaat dat is aangesloten op de HDMI 1- of HDMI 2 aansluiting op de achterkant van uw TV. (Zie pagina 20). 2) Wanneer u analoog geluid hebt van een DVI-apparaat dat is aangesloten op de AUDIO IN "VOOR HDMI 1" aansluiting. (Zie pagina 19).
  21. Heb gemeten met scoop via scart kabel maar helaas enkel ruis te zien . Dus: probleem ligt aan de TV. Bedankt in elk voor de hulp. Mag gesloten worden.
  22. Heb de scart adapter even uitgemeten met multimeter en kan geen fout vinden. Zal volgende week eens een oude kabel openmaken zodat ik meer kan meten rechtstreeks aan de tv.
  23. Scart adapter is aangekomen. Helaas enkel geruis door de speakers. In andere lijningang ( versterker) zelfde probleem. Ik ga verder aan de slag via pin-out scart TV met stekkers, oude scartkabel en soldeerbout en hou je verder op de hoogte. Ligt misschien aan de adapter ondanks het een nieuwe is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.