Ga naar inhoud

bara12

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over bara12

  • Verjaardag 19-02-1978

bara12's prestaties

  1. Swake hij is geen 2 terrabyte dit geeft r studio aan maar is niet zo !!!! Mijn laptop is een dell inspiron 1521 Tanx voor je reactie
  2. Masters, R studio heb ik helemaal uit laten razen geen succes !! Weet iemand nog een magisch usb tooltje ??? BVD Bara !
  3. oke Ben bezig maar krijg alleen de foutmelding zie printscreen ! Heeft het nog zin om door te gaan met scannen ?
  4. Masters, Thanx ga het proberen ! Je hoort nog van me ! Bara
  5. Oke Hirens boot cd gebruikt en diverse tools van de opstartdisk gebruikt maar ik kom maar niet bij de DATA om deze eraf te halen !!!! Weet iemand een tool ? BVD
  6. Ja ik ken het verschil maar het belangrijkste is dat ik op mijn data op de schijf kan !:s En de schijf is ondertussen op een xp desktop aangesloten geweest en ook op een laptop met Vista ! Maar ik blijf het probleem behouden !
  7. Oke swake volgens mij moet je voor bestandsystemen converteren Magic gebruiken (Pmagic) Zie : van NTFS naar FAT32 - Minatica.be Ik werk op een Dell laptop inspiron met VISTA.
  8. Swake volgens mij is het NTFS en ik hoor net van iemand dat je van fat32 wel naar NTFS kan gaan maar andersom niet. Gekke is dat je hem wel in schijfbeheer ziet alleen als onbekende schijf.
  9. Oke net een andere USB kabel geprobeerd en op een andere laptop aangesloten en alles blijft hetzelfde ik kom er niet op met de verkenner !!!!:questionmark::questionmark:
  10. oke bedankt allebei, Ik heb net de schijf en de adapter gechekt de schijf start gewoon op als hij spanning krijgt (dit hoorde ik toen ik mijn oor ertegen plaatste en als hij klaar is hoor ik normaal schijfgeluid wat je ook bij je eigen interne harde schijf hoort) Adapter maakt helemaal geen (vreemd) geluid.
  11. OKe jongens Maar ondertussen kan ik nog steeds niet bij mijn data op de bewuste externe harde schijf !:s Heeft iemande een suggestie ? Oja nog een fijn gelukkig en pc probleemloos 2009 !;-) BVD ! Bara
  12. Masters, Bedankt voor wat duidelijkheid !!!!!!!! Zie mijn printscreen van schijfbeheer ! Thanx voor je reactie ! mvg Bara
  13. Swake ! Het is allemaal usb2 met een adapter voor stroom zie : http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/fattach_get.php?p_sid=OqQZ5Hmj&p_li=&p_accessibility=0&p_redirect=&p_tbl=9&p_id=1492&p_created=1223400728&p_olh=0 Alleen ik heb hem dan aangesloten op een laptop ! nog bedankt voor je reactie trouwens !
  14. Swake thanx voor je reactie ! Oke zakformaat is de externe schijf niet want je kan hem niet even in je zak stoppen Over aansluiten op een andere pc ik had de problemen al voordat ik hem op een dektop had aangesloten ! Ik weet echt niet wat het is !!!
  15. Trouwens bestaat er geen tool of zoiets om toch de schijf te zien ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.