Ga naar inhoud

Stamperke

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Stamperke

  • Verjaardag 13-01-1984

Stamperke's prestaties

  1. Heey, Bedankt! Maar heb intussen wat verder gezocht, .... en gevonden! Familie vertelde me al dat ik m'n volledige besturingssysteem opnieuw moest installeren om dit terug te laten werken.... keek ik echt tegenop... anderen zeiden dan dat ik een nieuwe moest kopen, maar hieronder heb je alles weer op orde krijgt: 1. Klik op Start en klik op Uitvoeren. 2. Typ regedit in het vak Openen en klik op OK. 3. Klik op de volgende registersubsleutel: HKEY_LOCAL_MACHINE/System/CurrentControlSet/Control/Class/{4d36e965-e325-11ce-bfc1-08002be10318} 4. Open het menu Bestand en klik op Exporteren. 5. Typ opgeslagensleutel in het vak Bestandsnaam en klik op Opslaan. 6. Klik op Upperfilters bij het gegevenstype REG_MULTI_SZ en klik in het menu Bewerken op Verwijderen. Wanneer wordt gevraagd de opdracht te bevestigen, klikt u op Ja. 7. Klik op LowerFilters bij het gegevenstype REG_MULTI_SZ en klik in het menu Bewerken op Verwijderen. Wanneer wordt gevraagd de opdracht te bevestigen, klikt u op Ja. 8. Sluit de Register-editor af en start de computer opnieuw op. Groeten.
  2. Gooede dag iedereen, Heb sinds kort iets voor met mijn dvd-rom. Ik probeerde laatst deamon tools nog eens uit die virtuele schijven kan aanmaken om oa ISO-files te laten draaien..... tot mijn grote verbazing werkte dit niet meer. Ne veel zoeken lag het niet aan dat programmatje, maar wel aan m'n DVD-rom. - Programma's zijn niet meer geinstalleerd (deamon tools) - bij mijn computer zie ik mijn DVD-rom er niet meer tussen staan - Ik mag elke CD of DVD gebruiken die ik wil, ik kan hem gewoon niet afspelen of zien op de pc. Heb dan eens bij Hardware gaan kijken en daar staat hij wel tussen, maat met zo een geel driehoekje op. Kan het apparaatstuurprogramma voor dit apparaat niet in het geheugen laden. Mogelijk is het stuurprogramma beschadigd of het ontbreekt. (Code 39) Heb dan nieuwe firmware gedownload, maar om up te daten moet je een tooltje draaien en zo je dvd-rom selecteren.... maar hij vind die gewoon niet, dus daar houd het op... Ik heb een Samsung TSSTCorp CD/DVDW SHS-S162L ATA Device. Ik werk met Win Vista
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.