Ga naar inhoud

Strider

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Strider

  1. Er moet ergens iets aangevinkt staan, maar dan enkel bij mij, want printopdrachten vanop andere toestellen gaan wel in kleur. Via apparaten en printers, of via HP hulpprogramma vind ik het echter niet.
  2. We werken thuis met een HP Officejet 3833 printer. Printopdrachten met kleur vanop de andere toestellen werken perfect. Enkel vanop mijn laptop print hij enkel zwart/wit. De printer werkt dus zoals het hoort. Er moet ergens iets aan één of andere instelling van mijn laptop verkeerd zijn. Ik heb geprobeerd vanuit Office, maar ook vanuit andere programma's zoals corel paint geeft hij enkel zwart wit prints. Iemand een idee waar ik moet gaan zoeken?
  3. en ook itunes is gelukt. Was inderdaad poepsimpel. Bedankt.
  4. Dat moet ik nog doen. Ik wilde eerst die partities in orde hebben. Punt is dat ik niet zo veel tijd heb en voor dat soort dingen wil ik graag een uurtje of zo kunnen uittrekken zodat dat er andere deadlines boven mijn hoofd hangen. Ik hou je op de hoogte.
  5. Ik heb via jouw aanbevolen programma de recovery partitie kunnen vergroten en de D verkleinen
  6. Je bedoelt... met mijn probleem hier Ik schrok even, omdat ik net examenvragen aan het opstellen ben. Probleem lijkt verholpen.
  7. Beste, mijn excuus. Ik had het de voorbije dagen heel druk en had dit even on hold gezet. Het was absoluut niet mijn intentie om onrespectvol te zijn. Mijn persoonlijke mappen staan reeds op D, dus dat is in orde. Het probleem lijkt me dat iTunes op C staat en dat ik dit niet kan verplaatsen, dus alles wat via itunes gaat blijft op C opgeslagen worden. Ik vind niet hoe ik itunes in zijn totaliteit naar D kan krijgen. Het verkleinen en vergroten van de partities, hoe doe ik dat?
  8. Mijn C schrijf loopt vol, recovery zit vol en dus krijgt mijn pc problemen; De data partitie heeft nog hopen ruimte. Itunes (en dus ook al mijn muziek gaan automatisch naar C. Kan dit anders en is dit een oplossing? Hoe maak ik mijn recovery leeg en is dit een oplossing?
  9. Bedankt! het is gelukt. Heb eerst een tetaccount aangemaakt en daarop lukt het, dus problem solved.
  10. Dat is wat ik ingedachte had. Zodat ze op de pc aanloggen in hun account, maar dat hun data elders staan. Ik weet alleen niet hoe ik dat moet doen. Nu gaan ze naar bvb 'mijn muziek', 'mijn afbeeldingen', 'ITunesmuziek' etc. Moest dat verwijzen naar een locatie op de externe schijf zonder dat ze allerlei tussenstappen moeten doen, zou het probleem mi opgelost zijn.
  11. We hebben een vaste PC (win XP) waar vooral de kinderen op werken. Dat beestje zit altijd vol, omdat sommige gebruikers gigantisch veel muziek opslaan. Vaak zit hij zo vol, dat de werksnelheid er onder lijdt. We hebben verschillende opties bekeken, rekening houdend met het idee dat gebruikers hun gedrag niet gemakkelijk veranderen, maar dat je de omgeving er moet op aanpassen. We kozen voor volgende optie: We installeren een externe schijf, de bedoeling is dat alle data op de gebruikersaccounts naar de externe schijf gaan. Dus gebruiker 'x' opent zijn account op de pc, hij ziet alles zoals normaal, maar alles wat hij opslaat, gaat niet naar de vaste pc, doch naar de externe schijf. Ik ben een quasi leek, dus moet ik dat stap per stap kunnen organiseren. VRAAG: 1) hoe doe je dit? (voor meerdere accounts) 2) Hoe zet je de bestaande data over in diezelfde 'account' op de externe schijf?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.