Ga naar inhoud

jbosman

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jbosman's prestaties

  1. Wanneer ik films wil downloaden groter dan 4GB krijg ik de volgende melding: Een of meer bestanden zijn groter dan het toegestaan door het bestandsysteem. deze bestanden kunnen niet goed worden opgeslagen. Vraag: wat moet ik qua instellingen veranderen om b.v. 6Gb of meer te kunnen opslaan, kent iemand deze melding. Alvast bedankt. Paco
  2. Ben inmiddles teruggekeerd naar Win. 7 en heb nu geen enkel probleem. Ik heb van alles geprobeerd maar onder Win 8 blijft er een geluidsprobleem
  3. Alle instelling, ook apparaatbeheer staan goed ingesteld, maar toch geen geluid. Ook de koptelefoon werkt niet. Ergens binnen Win 8 geeft het een conflict maar wat? Wanneer ik 7 installeer heb ik gelijk geluid hoe kan dat. Wat doet Win 8 wat 7 niet doet of juist wel!
  4. Ik heb de drivers gedownload. Tijdens de installatie (foutmelding) "Installatie mislukt, kan apparaat voor dit stuurprogamma niet vinden" terwijl deze gewoon zonder foutmelding in apparaatbeheer staat. Tevens geeft hij aan dat de beste driver al geinstalleerd is? Wat kan ik nu nog doen om het geluid terug te krijgen? Is het verstandig terug te gaan naar Win 7? Alvast bedankt voor je medewerking.
  5. Ik heb een Presario CQ70-205ED het benodigde software staat niet in de link, wat nu! In het apparaatbeheer in win 8 klopt alles (geen foutmeldingen) en toch geen geluid. In Win 7 had ik dat probleem niet, dit probleem komt volgens kenners vaker voor klopt dat!
  6. Ik heb een laptop Compaq Presario CQ70 waar Win 8 is op geinstalleerd alleen het geluid werkt niet. Hoe kan ik het oplossen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.