Ga naar inhoud

Lemsipz

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Lemsipz's prestaties

  1. Dat klinkt veel belovend! Volgens mij moet dit wel een redelijke setup zijn om mee te beginnen Hartstikke bedankt!
  2. Hartelijk bedankt voor de snelle reactie! Nu heb ik wel nog een vraag over deze configuratie; Op wat voor'n grafische kwaliteit zou het bijvoorbeeld Far Cry 3 kunnen spelen?
  3. Hallo iedereen, Ik ben van plan de komende tijd te gaan sparen voor mijn eerste desktop gaming pc en zou enige hulp bij het samenstellen erg op prijs stellen. Waarvoor heb ik een PC nodig ? - Voornamelijk gamen (Far Cry 3, Skyrim e.d. games.) Daarnaast zou het ook prettig zijn om Youtube filmpjes in HD te kunnen bekijken. Wat is mijn budget ? - Aangezien het mijn eerste desktop PC is ben ik van plan rond de 400/500€ te spenderen. Een merkcomputer of een samenstelling ? - Ik geef niet veel om het merk van de onderdelen, zolang de kwaliteit maar goed is. Ga ik overklokken ? - Ik heb hier zelf niet veel verstand van, maar als het de kwaliteit van de games beter maakt sta ik er best voor open. Ga ik later upgraden ? - Voorlopig ben ik niet van plan te upgraden aangezien ik niet snel weer aan dit bedrag zal kunnen komen. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? - Ik heb het liefst natuurlijk genoeg usb poorten en in ieder geval een hdmi aansluiting, voor de rest gebruik ik niet echt veel. Ga ik zelf assembleren ? - Ik ben inderdaad van plan hem zelf te assembleren, er valt genoeg online te vinden om te weten hoe je zoiets moet doen. Heb ik een besturingssysteem nodig ? - Ik heb zelf een installatie disk van windows 7 liggen, dus dat is geen probleem. Ga ik zelf installeren ? - Installeren gaat mij zelf ook wel lukken. Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - Ik heb een tijdje geleden een Cooler Master 430 Black Elite kast gekocht, dus als de onderdelen daarin zouden kunnen passen zou dat ook erg op prijs worden gesteld. Heb ik nog randapparatuur nodig ? - Goedkope speakers zouden wel erg handig zijn, maar ze zijn niet noodzakelijk. Heb ik specifieke wensen ? - Ik vind het niet erg als de pc een beetje lawaai maakt, maar het moet natuurlijk niet proberen op te stijgen. Woont u in Nederland of België, wil u bestellen bij een specifieke (web)winkel ?- Ik heb erg veel goede dingen gehoord over azerty, maar verder heb ik er geen verstand van. Alvast bedankt! Lemsipz.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.