Ga naar inhoud

shirolp

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over shirolp

  • Verjaardag 20-11-1986

shirolp's prestaties

  1. name: intel pentium d930 code name: presler package: socket 775 LGA 3.00 GHz ik hoop dat dit je helpt
  2. dus gewoon een ander moederbord kpen, een dat compatibel is en dan is het opgelost thx
  3. ik heb een intel pentium 3.00ghz 1gb ram ik heb een vrij kleine harde schijf (40gb) waarvan er nog 16.6gb van over is, ik heb wel een externe hardeschijf van 500gb ik heb een asrock 775dual-880pro moederbord chipset weet ik niet
  4. hey ik heb net een nieuwe videokaart gekocht (geforce7950 gx2) ik heb ze geinstaleerd met de drivers van de cd maar nu ik gemes wil spelen,(oblivion, RA3) ik geraak niet voorbij het scherm waar de uitgever komt en daar blijft hij steken ik heb dan de drivers van de nvidia site gedownload. hetzelfde windows xp terug opgezet, geen verandering. op men oude videokaart plz help me ps: ik krijg deze pop-up als ik windows opstarte met de drivers van de cd(dit is geen afbeelding van mijn pc, maar wel de zelfde melding) met de nieuwe drivers is dit w<eg maar ik heb een vermoede dat dit gewoonoppervlakkig weg is, mss zit het probleem hier.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.