Ga naar inhoud

Thepainkiller

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Thepainkiller's prestaties

  1. De link die u postte was voor x86 systemen, ik heb dus de file voor x64 systemen gedownload en toegepast, evenwel zonder succes.
  2. wel, ik kan geen sfc /scannow uitvoeren. ik krijg dit resultaat: CBS.log is extreem groot (>9mb) Heeft het zin dat ik dat hier post? Ik probeer de links eens uit.
  3. Na het uitvoeren van die fix probeerde ik SP1 te installeren. Ik krijg opnieuw dezelfde foutmelding:
  4. Ik krijg nog steeds die foutmelding. Ook als ik probeer manueel het service pack 1 te installeren, krijg ik de eerder vermelde foutmelding.
  5. Alles gedaan zoals opgedragen, en het probleem blijft aanwezig. Ik ben geloof ik een lastige klant...
  6. Ook met die fix blijft dezelfde fout zich voordoen als ik service pack 1 wil installeren.
  7. Ik heb het Service Pack gedownload. Als ik echter probeer te installeren meldt het programma dat de installatie is mislukt. Ik heb vervolgens die fix geprobeerd, die u me aangaf. Deze fix meldde me dat een aantal problemen i.v.m. de windows update opgelost waren. Vervolgens probeerde ik opnieuw het Service Pack te installeren, met dezelfde fout als hierboven als resultaat.
  8. Ahja, ik heb het juiste commando gebruikt, maar het hier verkeerd weergegeven... Mijn excuses.
  9. Hallo mensen, Sinds enige tijd heb ik een vervelend probleem met de automatische updates van Windows 7 64 bits. Foutmelding: "Er kan niet automatisch naar updates gezocht worden" Foutcode: "Code 8007370B" Ik heb al de stappen, aangeboden door windows doorlopen, zonder resultaat. Ook heb ik de oplossing die in deze thread (http://www.pc-helpforum.be/f171/er-kan-niet-naar-nieuwe-updates-51332/) aangeleverd wordt in de tweede post heb ik geprobeerd, maar dat werkt niet. Als ik in cmd.exe sfc/ scannow probeer uit te voeren krijg ik als melding: "De aangevraagde bewerking kan niet worden uitgevoerd." Logje van HiJackThis: Graag wat hulp? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.