Ga naar inhoud

topheke

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over topheke

  • Verjaardag 23-05-1982

topheke's prestaties

  1. Na eindelijk m'n volledige bestelling te hebben gekregen en het volledig zelf te installeren, mag ik zeggen dat alles werkt naar behoren. alvast bedankt voor uw hulp.
  2. Ik zal jullie zeker op de hoogte houden. Hoe kan je het veiligst een videokaart vervangen? Moet ik alvorens m'n oude kaart te verwijderen, de drivers de-installeren? of achteraf gewoon de nieuwe installeren?
  3. Volgens de info dat ik op Internet vindt, zou deze in m'n PC passen. Deze Pc zou geen voeding gebruiken die enkel op Dell Pc's werkt. De hoofdkabel is een "ATX 24 pin & 20 pin compatible" kabel, dus ik denk wel dat het zal werken. deze voeding heeft ook een "PCI-E 6 pin" en een "PCI-E 6+2 pin" kabel, dus ik denk dat deze wel geschikt zal zijn voor de 9800GTX.
  4. ik heb bij Forcom het volgende besteld: * Corsair PSU VX ATX 550W 24P 12cm Fan V2.91 * Aansluiting voor ATX voeding - Ja * Aantal SATA-aansluitingen - 6 is dit goed genoeg of niet?
  5. tnx, ik heb mij vandaag een Nvidia 9800GTX aangeschaft, alsook een PSU van 550W. Dit zal ook wel goed zijn, vermoed ik. Na het installeren, hou ik jullie zeker op de hoogte (het moet nog geleverd worden).
  6. Beste, ik zou graag een nieuwe videokaart voor m'n PC aanschaffen, maar ik had graag advies gehad over welke de beste is naar m'n wensen. Ik wil een nieuwe kaart kopen om de nieuwste pc-games te kunnen spelen. Ik ben geen hard-gamer, maar speel toch graag af en toe de nieuwste games. M'n budget gaat tot 350€, en ben eventueel bereid om extra RAM-geheugen toe te voegen. Dit is de configuratie van m'n PC: * PC: Dell Dimension E521 * Processor: AMD Live X2 5600+ * Memory: 2GB DDR2 (533Mhz) * OS: Windows Vista * HDD: 320GB 7200rpm SATA * 16x RW DVD * current graphiccard: 256MB ATI Radeon X1300 Pro * Mainboard: Dell Inc 0UW457 Is dit voldoende? Ik weet niet wat het vermogen is van de power supply maar ik vermoed dat dit wel van belang is. heeft u nog info nodig? alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.