Ga naar inhoud

veka

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

veka's prestaties

  1. Beste, Mijn PC draait met "Windows 10" en heeft dus de "Windows Defender". Kan ik problemen krijgen indien ik een gratische versie download van een ander antivirus programma ? Of zijn er op speciale dingen te letten ? Met dank bij voorbaat. veka
  2. Ik programmeer nogal veel in Quickbasic 4.5. Sinds ik met Windows 8.1 werk is het me niet meer mogelijk mijn printer - verbonden aan een USB poort te sturen. Voor het uitprinten van bijvoorbeeld een programma of resultaten. Bestaat daar een oplossing voor ? Of is bestaat er een Quickbasic versie die volledig compatibel is met Windows 8.1 en dus ook een printer sturen kan ? me dank bij voorbaat. veka.
  3. Beste, Ik werk met Windows 8.1 en mijn PC heeft een spellingcorrectie voor Nederlands. Hoe kan ik een spellingcorrectie voor Engels toevoegen en de mogelijkheid hebben om te kiezen tussen Nederlands of Engels afhankelijk van de taal waarin ik een tekst schrijf ? Dank bij voorbaat. Veka.
  4. Beste carambole, Bedankt voor je bericht, alles staat inderdaad op de harde schijf, zelfs in dezelfde map. Intussen ben ik verder op zoek gegaan op het internet, heb de oplossing gevonden en ook vastgesteld dat ik uiteindelijk op de site van PChelpforum zat !!!! Ik heb het probleem kunnen oplossen door het wisselbestand te vergroten ( via sysdm.cpl ) - begin grootte stond op 336 MB en heb ik meteen op 1000 MB gezet - maximale grootte stond op 672 MB en veranderde ik in 1500 MB Daarna heb ik probleemloos kunnen omzetten.
  5. Ik maakte een project in Windows media player in WMV-formaat ( duur zowat 29 minuten ) en wil het daarna opslaan als filmbestand op de harde schijf van mijn PC. Ik kies daarbij " Beste kwaliteit voor afspelen op deze computer". De geschatte vereiste ruimte is 448 MB, op de harde schijf heb ik nog 15 GB vrij. Na een bepaalde tijd krijg ik het bericht " Kan wizard film opslaan niet voltooien. Kan niet opslaan op de gegeven locatie. Controleer of de originele bronbestanden nog beschikbaar zijn, of de locatie voor opslag beschikbaar is, of er voldoende schijfruimte is." Dat lijkt me echter allemaal in orde. Korte projecten zet ik verder moeiteloos om in film. Bij langere krijg ik ofwel dit bericht of is de in het begin aaangeduide "benodigde tijd" steeds maar aan het oplopen zonder er verder iets gebeurt zodat ik uiteindlijk het gevraagde annuleer.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.