Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

trachy

Lid
 • Aantal items

  46
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door trachy

 1. kan een map niet verwijderen die op het bureaublad staat, hoe kan ik dit oplossen? HEEFT DEZE NAAM 883SBDOQ EN STAAT C:\Users\gebruiker\Desktop . bedankt
 2. Ik zou dit terug moeten nakijken !
 3. Ik kan niet zo direct een linkje geven, maar ik weet wel dat het ook afhankelijk is van welke browser ik gebruik , de ene keer heb ik wit scherm de andere keer compleet zwart, afhankelijk van de browser waarmee ik start ! Ik werk met vista .
 4. Zou iemand me kunnen helpen...wanneer ik op flashchatsites ga dan blijft mijn webcam beeld zwart?? Skypewebcammen lukt dan weer wel, bizar!
 5. Neen nog niet , ik sluit dan maar het item , toch merci.
 6. Ik zal de moeite niet meer doen , laptop is niet meer mobiel mee te nemen...alvast bedankt !
 7. ja weet ik hoor, maar ondertussen is het scherm (laptop )volledig los gebroken, dus ik kan enkel maar meer ter plaatse werken, scherm moet ondersteund worden, daarom had ik gezegd weet niet of het nog de moeite loont, toen was er al 1 scharnier kapot ! maar toch super bedankt om de wil te tonen om me te helpen !
 8. Probleem nog niet opgelost, kan de persoon in kwestie niet bereiken , maar ik sluit toch al het topic.
 9. OK. Super Ik neem contact met de persoon in kwestie Bedankt !
 10. Is er een mogelijkheid om via dit forum iemand te vinden die bekwaam is en zou willen andere condensatoren plaatsen op mijn moederbord? Ik woon in 8550 .
 11. Alvast bedankt voor je reply en het aanbieden van je hulp ! Ik ga het nog even bekijken en afwegen of het nu nog wel de moeite waard is om dit allemaal te wijzigen...THX PS Ik moet zeggen dat het feesten inderdaad zijn tol kan eisen ...
 12. Werd er dan nog iets opgemerkt wat niet deugd in de vorige scan ? Gr
 13. Ik merk toch dat de pc minder tijd nodig heeft,sneller reageert om dingen te openen,dus dat is prima Alvast bedankt voor de deskundige hulp ! Prachtig forum.
 14. trachy

  Helpp

  Ja inderdaad zelf afgesloten omdat het probleem blijkbaar opgelost is .
 15. Ik stel me de vraag wat zal dan (véél) beter zijn dan mijn huidige XP versie? Iemand die dit reeds deed ter vervanging van XP,bevindingen? Mercikes
 16. Voila de scan is er... AdwCleanerC1.txt
 17. Wacht op actie.deselecteer alle items.... Staat enkel een N. Bij de resultaten Mag ik dan nu verwijderen drukken.?
 18. Neen , daarvoor zal mijn oud laptopke niet snel genoeg zijn vrees ik ! Gr
 19. Is er iets abnormaals uit deze gegevens te halen? Alvast bedankt voor de moeite
 20. trachy

  Helpp

  neen gaat over een macbook
 21. Ziezo , de scan is voltooid... zoek-results.txt
 22. trachy

  Helpp

  Was ganse dag bezig om een document af te krijgen tegen MORGENDrugs overzicht.docx, toen ik plots dit te zien kreeg , kan iemand me asjeblief helpen , kan dit terug leesbaar gezet worden, ten einde raad , Dankje wel
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...