Ga naar inhoud

pennin01

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over pennin01

  • Verjaardag 02-02-1954

pennin01's prestaties

  1. kabel bij its gekocht maar mischien is het verstandiger om er eerst een te lenen.groetjes
  2. Ik heb de kabel van mijn zoon er nu inzitten en deze werkt wel . Dure kabel van hQ werkte niet. De kabel die ik nu gebruik is van het merk awm. Dus het ligt hoogst waarschijnlijk wel aan de kabel.
  3. probleem opgelost Het lag aan de hdmi kabel.De laptop van mijn zoon werkt wel op mijn kabel mijn laptop niet.Toen heb ik de kabel van mijn zoon geprobeerd en ja hoor het werkte wel,alhoewel het geen goedkoop kabeltje was ,60 euro. Dus verschillende merken kabel schijnen toch verschil te maken.
  4. ik heb allerlei volgordes al geprobeerd(geen signaal).resolutie ingesteld,kabel is zeker weten goed,beelscherm detectie geprobeerd,op twee andere lcd tvs werkt de laptop wel
  5. laptop aansluiten geprobeerd op 2 andere lcd tv,s met hdmi naar hdmi lukt zonder problemen.Aansluiten op philips 32pf5321 lukt niet .Totaal geen beeld (geen signaal).Videokaart nvidia 9600m gs (512mb)Laptop medion akoya 8610.Heb echt alles al geprobeerd.help
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.