Ga naar inhoud

York Keijzer

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over York Keijzer

  • Verjaardag 29-02-1992

York Keijzer's prestaties

  1. Helaas is hiermee het probleem nog niet verholpen. Zijn er nog meer dingen die ik kan uit proberen? Of kan ik beter een andere grafische kaart bestellen?
  2. Beide geprobeerd, ook twee beeldschermen aangesloten. Maakt helaas geen verschil.
  3. Hallo, Sinds kort valt mijn computer op de meest random momenten een zwart scherm. Het beeldscherm wordt zwart en begint en het lampje begint te knipperen alsof hij geen signaal meer krijgt, maar de computer zelf blijft gewoon doorlopen. Ik kan er dan niks meer mee, behalve uit drukken. Ik heb de computer al stofvrij gemaakt en recent Windows 7 opnieuw geïnstalleerd. Toch blijft het gebeuren. Zo ver ik kan zien blijven de temperaturen van de CPU, Moederbord en grafische kaart onder de 50 graden, dus daar zou het ook niet aan moeten liggen. Ik denk dus dat er wat fout is met een onderdeel van de hardware of bios instellingen, maar ik zou niet weten waar ik moet beginnen met zoiets. Ik hoop dat jullie me hier mee kunnen helpen. SPECCY: http://speccy.piriform.com/results/jXf7nSxXboGQ8j8OxMutQCj Alvast bedankt!
  4. Hallo Jean-Pierre Hier de link: http://speccy.piriform.com/results/WnBaBDktSmKzk2E3CTEc0Ep
  5. Hallo, Sinds kort valt mijn computer op de meeste random momenten uit. Het beeld wordt zwart en het lampje van mijn beeldscherm begint te knipperen. Daarnaast begint de pc zelf wat harder te blazen. Af en toe start hij opnieuw op, maar meestal blijft hij in deze staat en is de enige mogelijkheid de pc handmatig uit te drukken. Ik heb momenten dat het maar 1x per dag gebeurd, maar af en toe gebeurd het om de 5 min. Daarnaast heb ik het gevoel dat het erger wordt. In het verleden heb ik een soortgelijk probleem met de PC gehad, toen werd hij op dezelfde manier zwart maar kon hij helemaal niet meer aan. De videokaart was toen kapot. Heb toen via garantie dezelfde videokaart terug gekregen. Kan het zijn dat de videokaart weer kapot is ( of aan het kapot gaan is )? Of kan dit een ander probleem zijn? Ik heb zelf helaas geen reserve spullen om te testen en er te weinig verstand van... Zou echt te gek zijn als jullie me konden helpen. Het besturingssysteem is overigens Windows 7 en de videokaart is een Radeon Sapphire HD5670. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.