Ga naar inhoud

legofreak

Lid
  • Items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over legofreak

  • Verjaardag 14-08-1998

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7 Home Edition, 32 bits
  • Monitor
    Medion
  • Processor
    AMD Phenom(tm) II X4 925 Processor 2.81 GHz
  • Harde Schijf
    Intern: Medion van 1.32TB; externe: Fujitsu/Siemens van 1TB, Medion van 200GB

legofreak's prestaties

  1. Nog een bijkomend vraagje. Kan je ook meerdere verbindingen maken met 1 adapter bij de router?
  2. Ik zal eens navragen hoe de bedrading is. Bedankt
  3. Op mijn nieuw kot is er enkel (niet zo stabiele) wifi. Omdat ik voor mijn studies en hobbies een stabiele internetverbinding nodig heb, had ik graag iets van vaste verbinding gehad. Omdat er in mijn kot geen kabels getrokken zijn, dacht ik aan een powerline. Er zijn echter bij de router geen vrije stopcontacten, wel een verdeeldoos met slechts 1 andere stekker in. Zou dit werken of kijk ik best voor andere opties?
  4. Dat zou inderdaad een heel goed idee zijn, ik ga eens navragen hoe de bedrading is, het gebouw heeft een vrij rare opbouw, het zou me niet verbazen als het gedeelte waar de router staan op een apart net staat dan de rest van het gebouw. Bedankt!
  5. EDIT: het moet een RJ45 zijn, RJ is enkel voor telefonie, ik weet niet zeker of je er internet van kunt krijgen. Mijn huisbaas heeft er zelf ook geen gedacht van :/
  6. Ik verhuis binnenkort naar een nieuw kot. Ik heb echter gemerkt dat toegang tot het internet daar enkel via wifi kan. Omdat ik graag eens game en trage/uitvallende wifi een groot probleem is, prefereer ik een ethernetkabel. Er is echter geen rj11 poort beschikbaar, enkel een vierpolige telefoonstopcontact (zie foto in bijlage). Ik heb al meerdere adapters hiervoor gevonden (wederom, zie bijlage), maar ik ben een leek in netwerken en heb dus geen idee of dit het probleem oplost. Iemand die er meer kennis van heeft?
  7. Ik heb net het risico genomen het af te sluiten in de hoop dat ik het kan herstellen, PPT vroeg of ik het wou opslaan ^^. Ik heb net ff geschreeuwd van vreugde want een PPT van 25 dia's maak je niet elke dag.
  8. Ik heb net 2 uur gewerkt aan een presentatie, maar ik vergat regelmatig te saven. Nadat ik klaar was deed ik een spellingscontrole maar ik klikte verkeerd en klikte op 'Onderzoeken'. Ik probeerde dit direct te sluiten, maar PPT reageerde niet meer en uiteindelijk slaagde ik erin om PPT te minimaliseren. Nu krijg ik het niet meer open. Ik kan het niet afsluiten want dan heb ik weer 2 uur nodig om het opnieuw te maken en die tijd heb ik niet. Ik heb de presentatie morgen 9/03) al nodig. Wie kan mij uit deze netelige situatie verlossen?
  9. Hallo! Ik zit nu met ene probleempje. Ik heb net een Philips SHC8555/10 wireless headphone gekocht, en ik wil deze nu verbinden met mijn pc. Het probleem is dat ik er al speakers aan heb verbonden. Deze heeft zelf ook een audio-poort (voor een normale koptelefoon) maar als ik de draad van mijn draadloze koptelefoon (van het oplaadstation) erin steek, spelen zowel de speaker als de koptelefoon het geluid af. Aangezien ik niet de enige gebruiker van deze pc ben, is het dus nodig dat ze de speaker kunnen activeren als ze dat willen en ik mijn koptelefoon kan gebruiken, zonder dat de rest ernaar moet meeluisteren. Achteraan mijn pc is er maar 1 uit-poort voor audio, die vooraan de pc is overheersend en als die inzit, werken de speakers niet. Hoe moet ik dit oplossen?
  10. Ja, deze is goed. Bedankt . Als je wil kan je via Adobe Download Assistant de gratis probeerversie (30 dagen) downloaden. Naar mijn weten en volgens de recesies is er weinin veranderd, maar ik ken er niet zo veel van.
  11. Ik heb het probleem gevonden. Ik druk blijkbaar steeds met mijn elleboog op Enter.
  12. Mijn voorkeur gaat ook uit naar de Gio, de Mini vind ik ook te klein. Bedankt .
  13. ik heb onlangs mijn pc geformatteerd. Daarvoor gebruikte ik voor mijn geluid altijd Medion luidsprekers. Na het formatteren kreeg ik geluid door de interne boxen van mijn scherm. Alle kabels van mijn boxen zijn aangesloten. ik heb een Medion Soundbar 2.1 (hier een foto: http://www.jrac.de/medion_21Soundbar_0964.jpg)
  14. Het grijsachtige thema. Ik heb al enkele handleidingen gezocht via Google, maar deze zijn in het Engels en mijn PS CS6 is in het Nederlands.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.