Ga naar inhoud

Rud06

Lid
  • Items

    125
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Rud06

  1. Ik heb bij profielen, ------> Schermnaam, de naam van de printer getypt en toch als ik op scan klik, verscheen : Geen scanapparaat gevonden.
  2. ja die staat ook op 100% wat ik wel zag, de printer staat niet als standaardprinter ,zou dat het probleem zijn??
  3. Ja dat precies gedaan zoals u zei. en alles na gelopen en staat allemaal goed, A4 standaard
  4. nee gewoon via usb kabel , nee dat ook niet zat een cd bij daarmee geïnstalleerd en hoeft nergens een IP adres moeten aangeven
  5. Nee, ik ging naar verkenner ,-------> netwerk,maar dat stond uitgeschakkeld, ik heb het ingeschakkeld maar mij printer staat er niet bij.
  6. Ik heb het via dat handleiding gedaan zoals het aangegeven is ,maar heeft het probleem niet geholpen. weet u wat ik verder kan proberen??
  7. Gewoon een brief, op glas leggen, het klep dicht doen, de printer aanzetten, en op de kopie knopje drukken net als je bv .in de winkel bij de grote kopieerapparaat een kopie maken
  8. ik heb een canon printer MG 3650 alles in één, printer,kopieren,scannen, uit uitprinten en scannen gaat prima, maar als ik een kopie wil maken normaal met lettertype 100% wordt het gekopieerd met heel kleine lettertype misschien 25% . ik heb windows 10 hoe kan ik dat oplossen??
  9. overal ,als ik bij google iets in type, om het op te zoeken, bv . een plaatsnaam verschijnt het meteen onder wat ik getypt heb als ik op een site moet inloggen komt het onder mijn gebruikersnaam te staan
  10. Hallo wie kan mij uitleggen hoe ik de spelling controle in Windows 10 kan uitschakelen? alles wat ik type verscheen de rode streepjes/slangetjes eronder. Ik heb het bij : Instellingen -------> Typen uitstaan, spelfouten automatisch corrigeren. staat uit spelfouten markeren staat ook uit. en toch bleef het ontstaan tijdens het typen.
  11. Hallo, ik heb altijd bestanden kunnen versturen van mijn pc naar een telefoon via bluetooth. Maar nu krijg ik opeens de volgende melding als ik een bestand heb geselecteerd: Er is een adres gebruikt dat niet compatibel is met het aangevraagde protocol. Ik heb Windows 10 Ik heb verschillende bestanden geprobeerd! Heeft iemand enig idee hoe ik dit op kan oplossen? Alvast bedankt !!!
  12. Ok. ik heb het gedaan en hier heeft u de bijlagen. log.txt log.txt-01.txt
  13. ik heb mij pc gescan en harde schijf opgeruimd van lega mappen, en alle programma laten updaten met Iobit Uninstaller. alles is goed gegaan, alleen er is een lelijk Icoon van systeembeheer op mij bureaublad geplaats in de vorm van een tandwiel en een envelop. maar het lukt me niet om het te verwijdert. wie kan mij hiermee helpen .Ik heb Windows10
  14. Ja het is mij nu wel geluk met de instal. van RSIT.exe log.txt
  15. En dat lukt ook niet. om de RSIT 32 / RSIT 64 bit te downloaden. ik heb van alles geprobeerd,maar het download begint te lopen en stopt er steeds bij 6% ik klik op downloaden en onder op de balk komt uitvoeren opslaan en annuleren. ik kies uitvoeren en dan begint het en stopt bij 6%
  16. Ik heb het gedaan. maar het heeft niet geholpen. het probleem blijven voorkomen. Heb daarna nog één maal geprobeerd,maar dan krijg ik te zien dat :voordat u instellingen voor internet explorer kunt instellen dient u eerst alle geopende vensters en programma's te sluiten. .maar met de venster Internetopties open kan ik Internet explorer niet sluiten.dan blijft Internetopties knipperen.als ik dat sluit. moet ik toch Internet Explorer te openen om bij Extra te kunnen komen
  17. steeds als ik aan het surfen ben,verschijnt op mij monitor de melding dat Internet explorer werkt niet meer. en dan sluit de betreffende site(s) waar ik op dat moment op zat. het is begonnen een week of vier geleden. ik heb niks verandert of gedownload ofzo ik maakt gebruik van Windows 7. wie kan mij hiermee helpen?
  18. Hallo, ik ben overgegaan naar Windows 10 .en sindsdien als ik op facebook zit, valt de beelscherm uit, of de statusbalk, of de scherm bleef hangen,. dat ik niet naar boven of naar beneden kan scrollen.maar de pc blijft gewoon draaien. en dat gebeurt allemaal alleen als facebook, op andere site niet. weet iemand wat de oorzak hiervan kan zijn?
  19. Sinds twee dagen als ik op een site zit, blijft een blauwe rondje draaien naast de muispijl. het gebeurt alleen bij facebook. geen andere site's meer. ik heb Windows 7 Home.
  20. Hallo mij pc begint op te starten maar na de rode pagina met welkome blijft het hangen meer dan 20min. voordat het helemaal opstart. is begonnen sinds afgelopen woensdag. ik heb een HP_RECOVERY op de pc staan. Ik heb Windows 7 er op staan. Maar hoe moet ik het laten draaien (installeren) zodat alles opnieuw worden terug gezet? Alvast bedankt voor uw hulp.
  21. hallo. ik heb sindskort een probleem. de microfoon blijft aanstaan. ik heb zitten skypen en tijdens het skypen hoorde ik een een zoen,echo en brom geluid steeds varierend.nat het skypen heb ik zelf de pc opnieuw opgestart,maar als ik met mijn vinger tik op de microfoon hoor ik het geluid uit de boxen komen. ik heb windows7 .en Xtrust geluidboxen en ook Xtrust microfoon. de microfoon is aangesloten via de usb-ingang aan de achterkant van de pc.
  22. Ik heb sinds zes maanden een Canon Pixma MG2550. hij doet het prima,printer,kopieren,en scannen, maar sinds een dag of vier maakt hij een soort van brom geluid.niet tijdens het gebruiken,maar gewoon als hij uitstaan.blijft het brom geluid maken. wie weet wat ik eraan kun doen?
  23. Ja ik heb de batterij al vervangen. heb ook een bedrade muis uit geprobeerd, en dat doet wel goed. het gaat om een desktop
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.