Ga naar inhoud

Funk2345

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Funk2345's prestaties

  1. Beste lezers, Ik heb een e-mail account waar meerdere e-mail adressen aan gekoppeld zijn (IMAP). Onder het postvak IN, staat ook een verwijderde mailbox en een verzonden items map. Geen postvakken 'Uit' en 'concepten', want die staan in een aparte soort account (met een zwart driehoekje ervoor). Dit account heet 'Outlook gegevensbestand'. In dit 'account' Outlook gegevensbestand staat naast bovengenoemd Postvakken 'Uit' en 'concepten', aparte postvakken 'In', 'verzonden items', 'verwijderde items'. Hoe krijg ik nou alle mappen keurig onder het ene e-mailaccount? Om het nog eenvoudiger te maken, heb ik in het weekend I cloud geinstalleerd. Ook deze komt terug met een zwart driehoekje. Maar hieronder hangt alleen een map trash en een map zoekmappen.
  2. Als ik in Outlook 2010 een mail doorstuur en/of beantwoord, blijft hij hangen in postvak uit. Deze mails worden in postvak uit rechtop weergegeven, en afwisselend wel/niet vetgedrukt. (Normaal worden mails in postvak uit cursief en vet gedrukt weergegeven). Als ik vervolgens de inhoud van de mails kopieer en in een nieuwe mail plak, wordt deze wel verstuurd. Nieuwe mails worden zonder problemen verstuurd. Veel dank voor diegene die me helpt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.