Ga naar inhoud

Argentatus

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Argentatus

  1. Hey, de fix werkt niet. Ik weet ook niet precies welk merk cd/dvd-speler ik heb, is "Slimtype" niet een merk, of product van een bepaald merk?
  2. Dat is de nieuwe, maar wel exact hetzelfde type als het exemplaar dat daarvoor in de laptop zat.
  3. Daar staat het volgende: IDE\CdRomSlimtype_DVD_A_DS8A3S______________HP52____.
  4. Hey, ik probeer "onbekend apparaat" te vinden in het apparaatbeheer, maar die is er niet. Ik kan je tip daarom nu niet uitvoeren.
  5. Helaas, "mijn product wordt niet ondersteund door deze site" is de melding die ik krijg nadat ik mijn serienummer heb ingevuld. Vervolgens kan ik wel bij de drivers kijken, maar daartussen staat geen geschikte driver. Het is een lastig probleem.
  6. Dank! Het schijfprobleem is opgelost. Ik blijf echter problemen hebben met het cd/dvd station, ook nadat ik jouw tip navolg. Misschien is er iets met de (/het) stuurprogramma(s)?
  7. Hey kweezie wabbit, dank voor je reactie. Ik heb de laptop opnieuw opgestart, maar het werkt nog niet. Vervolgens heb ik met het knipprogramma een afbeelding van mijn schijfbeheer gemaakt, zie de bijlage.
  8. Ik heb inmiddels ook de tip van Clarkie uitgevoerd, maar nadat ik de upperfilters heb verwijderd kan ik niet meer verder, want er staat geen lowerfilters in mijn lijst.
  9. Dank voor je reactie, ik zal de tip van Clarkie morgen uitvoeren ('t is nu wat laat op de avond). Dat van die schijfruimte is mij inderdaad ook opgevallen. Dat is opgetreden nadat ik afgelopen zomer windows 7 op deze laptop had geïnstalleerd. Ik weet niet meer precies wat ik fout deed, maar het had te maken met een keuzescherm waarbij ik 2 harddiskschijfen aan kon klikken. Ik kwam er helaas te laat achter dat ik een fout gemaakt had, dus heb ik het maar zo gelaten. Ik weet niet of dat nog te veranderen is?
  10. Dank voor jullie reacties! Ik heb de fix van Jean-Pierre gedownload en gebruikt, en dan gaat het allemaal prima. Op een gegeven moment herkent dat programma het probleem en repareert hij het ook, waarna ik gewoon mijn cd kan beluisteren. Toen ik het programma echter weer afsloot, en de cd opnieuw in de laptop deed ging het weer als vanouds. Hij wordt niet geladen en het apparaat begint te blazen. Er zijn een paar cd's die hij wel lijkt te pakken, maar dat zijn vaak gebrande cd's. De "echte" cd's uit de winkel lijken een probleem te geven. Derhalve heb ik twee screenshots toegevoegd. Hopelijk kunnen jullie hier wat mee. Alvast bedankt!
  11. Hey Clarkie, Bedankt voor je reactie. Ik gebruik Windows 7 op een Toshiba Satellite L300 -26L, het modelnummer weet ik zo snel niet. Onder op mijn latop staan een "part number" en een "serial nummer". Welke moet ik hebben? Bij deze de Speccy gegevens van mijn laptop: http://speccy.piriform.com/results/JcdjL4FcsR0wwOlCwDnxJEy Vriendelijke groeten, Jos
  12. Hallo, Ik weet niet zeker of dit de juiste plek is voor deze vraag, maar ik denk het wel. Zo niet, dan excuses daarvoor. Al lange tijd heb ik problemen met het afspelen van bepaalde cd's, dvd's en cd-roms. Heb er zelfs al een keer een nieuwe dvd-romspeler voor gehaald, en ook dat werkte niet. Nu heb ik ontdekt wat het probleem was, en wel het volgende: mijn laptop had twee spelers geïnstalleerd, namelijk een Slimtype DVD A DS8A3S ATA Device (en dat is de juiste) en een WDC WD1600BEVS-26VAT0 ATA Device. Die twee kunnen natuurlijk niet samen, waardoor ik nooit een schijfje kon laden, en er kwam een hoop gehijg uit mijn laptop. Ik heb die tweede nu gewoon via het apparaatbeheer verwijderd, en de laptop (zoals gevraagd) opnieuw opgestart. Het werkt meteen, maar de laptop heeft vervolgens ook automatisch weer tegen mijn wil die WDC-speler geïnstalleerd, en wil nu weer dat ik mijn laptop opnieuw opstart, zodat dat apparaat weer kan gaan werken. Ik wil dat echter niet! Dan nu mijn vraag: weet iemand hoe ik dit probleem kan oplossen? Alvast bedankt, Groeten, Jos
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.