Ga naar inhoud

riksken

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over riksken

  • Verjaardag 19-01-1968

riksken's prestaties

  1. Hallo Sento, Bedankt voor u reactie. Omdat ik geen zicht heb op hoe en met wat ze werken bij ons heb ik een afspraak gemaakt met de verantwoordelijke van onze dienst zodat ik je later kan informeren hoe het juist is geregeld bij ons in het bedrijf.Ik weet dat ze hier soms nogal geheimzinnig over doen en dat alles word geregeld vanuit Nederland. Zodra ik meer info heb neem ik zeker contact op met u via dit forum.Ik heb soms het gevoel dat onze IT'er soms ook zeer afhankelijk is van wat er beslist word in Nederland want hij is steeds bereid om ons verder te helpen als ze ginder tenminste willen meewerken. Toch al bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel. Mvg,riksken.
  2. Beste, Volgens mijn werkgever kan het niet om een eventuele link te delen naar alle werknemers zodat ze thuis hun verlof kunnen inplannen of controleren in plaats van dit te moeten doen op hun werk. Reden hiervoor zou zijn dat ze werken met ATPS die enkel loopt via een VPS connectie en deze kan dus louter niet gedeeld worden via internet en is ICT matig niet mogelijk. Wat dit allemaal betekent weet ik zelf niet zo goed,omdat dit niet mijn wereld is laat ik in het midden of deze redenering juist is maar toch wou ik hier de vraag stellen omdat er misschien mogelijk wel een oplossing is,en hier enorm veel kennis aanwezig is op dit forum. Alvast bedankt, MVG,riksken.
  3. Hallo iedereen, Omdat ik al enige tijd cursussen Excel volg en me hierin serieus wil verdiepen,zou ik me voor de eerste keer een lap top willen aanschaffen.Er zijn enorme meningsverschillen tussen vrienden en collega's welke nu een goede aankoop zou zijn,wat betreft merk en manier van welke,hiermee bedoel ik bedienen van toetsenbord,schermweergave enz.....dus bij deze de vraag op dit forum waar ik steeds verder ben geholpen en waarin ik het meest vertrouwen,in heb....wat is/zijn volgens jullie de beste aankoop qua merk en prijs kwaliteit? Alvast bedankt..mvg,Rik.
  4. Hallo iEscape,ontzettend bedankt,met de link is het gelukt...
  5. Hallo iEscape, Bedankt voor u reactie. Bij het openen van iTunes krijg ik bovenaan de melding 'unknow Host',en waarschijnlijk kan ik hierdoor de gewenste acties niet doorvoeren.Zelf krijg ik geen rechtsboven geen knop met bibliotheken,wel een kader voor zoekfuncties. Mvg,riksken.
  6. Hallo,sinds begin dit jaar heb ik mijn zoon zijn ipad overgenomen.Het lukt me niet om mijn contactpersonen van mijn vaste pc over te brengen naar mijn ipad.Op vaste pc heb ik een pandora (telenet) account,dit ter info.Heb zelf al wat zitten opzoeken en naar ik lees moet dit gebeuren via itunes- synchroniseren'?Na deze stappen te hebben gevolgd is het mij nog steeds niet gelukt,wel de contactpersonen van mijn iphone maar niet deze van pandora account,alvast bedankt en bij deze ....beste wensen aan allen voor 2015.
  7. Beste, Om in mijn nieuwe wagen mijn muziek te kunnen beluisteren moet ik steeds mijn muziek converteren naar ogg. bestand.Volgens mijn merkdealer kan ik best alles omzetten naar M4a bestand. Als ik naar ogg. bestand in auto luister hoor ik wel de muziek maar geeft de display de nummers niet weer,geeft steeds aan 'onbekend'. Bij M4a bestand zou dit wel vermeld worden? Is er ook verschil van usb stick en zijn er usb's die hiervoor beter geschikt zijn? En met welk programma zet ik mijn muziek het beste om? Wat als ik een gewone cd op mijn computer zet en deze nadien wil converteren,ogg. of M4a? Alvast bedankt.......
  8. Beste, Sinds enige weken zit ik met een zeer vervelend probleem. Bij een bezoek aan eender welke site krijd ik steeds deze groene onderstreepte woorden. telkens ik deze woorden met de cursor aanraak krijg ik van die vervelende reclame. Wat kan ik hiervoor doen of instellen om dit op te lossen?? Alvast bedankt. Riksken.
  9. Ik zou me binnenkort graag een i pad / of tablet kopen maar twijfel welke.Het zou alleen dienen voor thuisgebruik,en wou graag weten of ik het beste ga voor de apple 4 of voor de samsung,of hebben jullie nog andere suggesties.Ik ben niet echt een kenner van tablets etc....Alvast bedankt.
  10. Beste, Bij het versturen van mails naar een vriend krijg ik steeds onderstaande tekst,voorheen lukte het wel om mails naar dit adres te sturen en sinds ik veranderd ben van mailbox komen alle mails terug,ook al is er niets veranderd aan het mailadres van mijn vriend.Wat zou eventueel het probleem kunnen zijn?? Mvg,riksken. Kan het bericht niet verzenden omdat één van de geadresseerden door de server is geweigerd. Het geweigerde e-mailadres is adres ad telenet.be Onderwerp 'Fw: Doorst.: FW: Popotins mouvants', Account: 'rikie', Server: 'uit.telenet.be', Protocol: SMTP, Reactie van server: '550 5.1.1 adres ad telenet.be recipient address rejected: User Unknown', Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Serverfout: 550, Foutnummer: 0x800CCC79
  11. Hallo iedereen, Mijn zoon gebruikt voor het opstarten van zijn pc een paswoord,sinds deze morgen geraakt hij niet meer in zijn pc via ditzelfde paswoord??Is er een manier om dit te omzeilen,indien ja heb ik hem gezegd om in de toekomst geen paswoord meer te gebruiken want ik hoor nog van mensen dat ze hiermee problemen hebben. Alvast bedankt voor jullie hulp,mvg,riksken.
  12. Wat ik ook nog vermelden moet...maar weet niet of het te maken heeft met foutcode 80048820,telkens ik mijn pc opstart moet ik mijn klok aanpassen,begint steeds vanaf 00.00 uur??Heb ze al juist gezet maar bij het weer opstarten staat ze terug op 00.00 uur??
  13. Hoe open ik dit hosts bestand??Ben niet echt op de hoogte van deze dingen?Als ik klik op het hosts bestand(waar uitroepteken staat)gebeurt er niks?
  14. Na alles geprobeerd te hebben nog steeds de foutcode 80048820, IP staat groen aangevinkt als ook mijn standaard-gateway,offline instellingen van IE,DNS,proxy server en key poorten,allemaal groen aangevinkt,uitgezonderd bij Hosts-bestand staat een uitroepteken! Krijg ook vermelding.....je hosts bestand bevat verwante Windows Live Messenger gegevens die de naamoplossing verstoren.
  15. Nog steeds niks opgeleverd,maar alvast bedankt voor je reactie, mvg,riksken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.