Ga naar inhoud

Yasaka

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Yasaka

  1. De gevraagde screenshot heb ik genomen. Het is wel zo dat de situatie binnen taakbeheer constant in beweging is. Vandaag heb ik ook een keer op het werk gekeken om te vergelijken. Niet actieve systeemprocessen staat daar praktisch heel de tijd op 99%. Wat me vooral opviel is dat als ik op deze pc mijn muis beweeg de cpu belasting met wel 20% stijgt, op de computer van het werk stijgt de processorbelasting door deze actie niet !
  2. Iemand die eens naar mijn snapshot van speccy wil kijken ? http://speccy.piriform.com/results/RQvwoMd1GYZepAf5I7rAXOM Om de nog onbekende reden is mijn systeem in rust altijd voor 10% belast. Vermoedelijk draaiën er op de achtergrond ongewenste programma's. Muziek luisteren op youtube gebeurd hapering. Ik heb al verschillende controles uitgevoerd. 1) Microsoft essentials - full scan 2) Malwarebytes 3) CCleaner
  3. Aangezien ik vorige keer enkel de warmtewisselaar aan de inzuig heb uitgezogen en alles erop wees dat er iets misliep met de ventilator heb ik de stappen van deze post gevolgd (Hoe maak ik mijn PC/laptop stofvrij?) Als ik de stofophoping zag na het openen van het systeem en het verwijderen van de ventilator was ik niet langer verbaasd dat hier de oorzaak zat. Zie foto's
  4. Probleemschets: Laptop wordt erg warm en loopt vast tijdens het gamen (LOL,WOW) Met het programma Everest zie ik dat de temperatuur van de CPU tot 70 °C gaat in rust ! tot 79 °C belasting (niet gamen) Hard disk loopt ook op tot 51 °C . Dit terwijl de laptop op een tafel staat, in's/uit's worden niet belemmerd. Een overzicht van de hardware en processen via speccy zie onderstaande link. http://speccy.piriform.com/results/xEhZExP6O6sSmDt6iLwK8PT De proceslijst lijkt me wel erg lang. Genomen stappen : 1. De warmtewisselaar aan de inzuig heb ik uitgezogen. (er was weinig stof te zien) 2. Virussen, spyware en andere schadelijke software gecontroleerd met Microsoft Security Essentials (full scan) resultaat : niets gevonden 3. Laptop opgekuist met CCleaner (Cleaner + register) - deze stap is herhaalt tot de analyse geen fouten meer aangaf. 4. Aanwezigheid van malware gecontroleerd met Malwarebytes (full scan) resultaat : 0 Objecten gedetecteerd De belasting welke te zien is in taakbeheer valt tijdens de rust terug naar 0%, maar ik vindt wel dat er volgens het bestand van speccy veel processen draaiën. Zijn deze niet zichtbaar in taakbeheer ? Zijn dit ongewenste processen ? Wat kan ik nog meer doen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.