Ga naar inhoud

shockwave

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

shockwave's prestaties

  1. Hallo, sinds enkele weken is er een probleem met geluid de laptop van mijn ouders. deze is nog geen jaar oud en werkt op windows 10. bij het afspelen van bv youtube videos hapert het geluid. wanneer ik probeer een koptelefoon of oortjes aan te sluiten komt er niets uit en blijft het geluid gewoon uit de laptop komen. Iemand enige suggesties? thx
  2. komt nog altijd voor spijtig genoeg misschien moet ik maar mijn pc herinstalleren?
  3. ok ik heb dit nu uigevoerd. ging vlot bestanden toegevoegd AdwCleanerC1.txt AdwCleanerS1.txt
  4. ik zie niets in de log. Na meer dan 6 uur niets. screenshot in bijlage. ondertussen heb ik heb probleem nog één keer gehad sinds installatie nieuwere versie java.
  5. hoelang duurt het eigenlijk tegen dat zoek.exe klaar is met scannen? Na 2.5 uur heb ik de indruk dat er nog niets gebeurd is. Er is niets gelogd, ... maar programma blijft verder draaien.
  6. ik heb nieuwere versie van java geinstallerd en tot nu toe heb ik het niet meer gehad. Maar is nog maar 2 avonden. Zien wat het weekend brengt.
  7. OK. Ik heb dit laten lopen. De 2 bestanden in bijlage. log.txt info.txt
  8. dank u ik kreeg dus melding "Er zijn geen schendingen van de integriteit gevonden"
  9. Hallo, de laatste maand heb ik volgend probleem met mijn pc (windows 7 x64). Als ik een eind niet aan mijn pc kom gaat het in slaapstand. Als ik dan er weer aankom gaat het normaal gezien uit slaapstand. Maar niet altijd meer. Soms word dan mijn scherm donkerblauw/zwart (iets anders dan standby waar er niets op scherm staat). Dit gaat niet weg, op wat ik ook druk of klik. Als ik op de power-button op de computer druk, dan verschijnt er wel weer iets op het scherm. Namelijk windows is aan het afsluiten ... (dan werkt het dus weer wel). Weet iemand hoe dit komt en wat ik eraan doe?
  10. dit is het niet het probleem onder win7 is dat er niets gebeurd als ik er een cd-rom insteek. Geen geluid van draaiende cd, niets. Terwijl onder win xp het wel nog werkt.
  11. Ik beschik over een 4 jaar oude PC. Dit is een dual-boot windows XP en Windows 7. Op windows 7 werkt sinds recent mijn dvd-rom station niet meer. Als ik er een dvd insteek dan doet het niets. Onder windows XP werkt het wel nog. Iemand enig idee?
  12. geen kwaadaardige object gedetecteerd! Malwarebytes Anti-Malware (-evaluatieversie-) 1.70.0.1100 Malwarebytes : Free anti-malware download Databaseversie: v2013.01.26.05 Windows 7 x86 NTFS Internet Explorer 9.0.8112.16421 gebruiker :: NEWPC [administrator] Bescherming: Ingeschakeld 26/01/2013 15:01:18 mbam-log-2013-01-26 (15-01-18).txt Scan type: Snelle scan Ingeschakelde scan opties: Geheugen | Opstartitems | Register | Bestanden en mappen | Heuristiek/Extra | Heuristiek/Shuriken | PUP | PUM Uitgeschakelde scan opties: P2P Objecten gescand: 229395 Verstreken tijd: 3 minuut/minuten, 52 seconde(n) Geheugenprocessen gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Geheugenmodulen gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Registersleutels gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Registerwaarden gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Registerdata gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Mappen gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Bestanden gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) (einde) thx
  13. hier is de log van de zoek.exe. Krijg allessinds al die melding niet meer zal nu met malwarebytes scannen. [ATTACH]23796[/ATTACH] zoek-results2.log
  14. bestand in bijlage (hoop ik)[ATTACH]23786[/ATTACH] zoek-results.log
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.