Ga naar inhoud

Dunker

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Dunker's prestaties

  1. Dunker

    pinnacle

    De filmen staan in mijn project. Dat is geen probleem. Ik open de film. Ik krijg media zoeken. Ik heb keuze - openen - alles overslaan - overslaan - openen = kan bestand niet vinden - overslaan = steeds nieuwe keuze - alles overslaan - ok film komt maar met allemaal vraaggtekens en soms uitroeptekens. Mijn project op welke schijf staat dat ? ik kan dit niet terug vinden. Zou ik alles van pinnacle op één schijf moeten zetten?
  2. Dunker

    pinnacle

    Ik heb geprobeerd maar het lost niets op. Hij meldt steeds dat hij de bestanden niet vind. Zou het kunnen omdat ik met verschillende schijven werk?
  3. Dunker

    pinnacle

    Ik heb een vooledige film gemonteerd met pinnacle. Alles juist op geslaan. Een paar dagen later wou ik daar nog iets aanveranderen en wat bleek ...... overal vraagtekens. Alleen de foto's stoinden er nog op. Er is niets weg maar hoe geraak ik terug aan mijn beelden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.