Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Stamperken

Lid
 • Aantal items

  380
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Stamperken

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 25-11-1975

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Home Premium
 • Processor
  Intel(R) Core(TM) i5 CPU
 • Geheugen
  6 GB
 1. Zwarte omranding lettertype

  Ok bedankt voor de weer interessante uitleg. Ik probeer het uit niettemin ik gisteren al naar jpg overzet dacht ik maar zonder succes. Werd niet meer geopend dan...
 2. Zwarte omranding lettertype

  Nog één extra vraagje Foto dient voor canvas op fotosite maar fotobestand kan niet geimporteerd worden op site. Kan foto trouwens ook niet openen op pc met normale fotoviewer, enkel nog met paint.net. Kan dit aangepast worden?
 3. Zwarte omranding lettertype

  Ok thx ik ben er mee weg Nog een vraagje: heb je enig idee of je opnieuw in een reeds gemaakt tekstvak geraakt en zo ja, hoe? Ik geraak er niet opnieuw in. Wel onhandig indien dit zo is...
 4. Zwarte omranding lettertype

  Heb dit even bekeken maar vind het toch nog vrij moeilijk uitgelegd (paint.net). Of ligt het aan mij ? Blijkbaar, want bij jou lukte het wel
 5. Zwarte omranding lettertype

  Bedankt voor de moeite! Ik bekijk het vanaf ik een momentje de tijd heb... Mooie foto en bijhorende tekst trouwens
 6. WLM

  Bij het opstarten van mijn laptop start sinds kort automatisch Windows Live Mail mee op. Ik heb niks van instellingen gewijzigd of zo maar zou dit opstarten toch ongedaan willen maken. Weten jullie hoe? Even in de kantlijn: wat vinden jullie het beste (gratis) emailprogramma?
 7. Zwarte omranding lettertype

  Ik heb een maandje geleden iets (https://www.pc-helpforum.be/topic/68631-zoektocht-juiste-lettertype/?tab=comments#comment-539189) gepost omtrent een bepaald lettertype. Nu zou ik deze willen invoegen op een welbepaalde foto om er dan online een canvas van te laten maken. Echter ik zou het besproken lettertype in het lichtbruin willen met zwarte omranding. Die zwarte omranding zit er standaard blijkbaar niet bij. In mijn voorbeeldfoto in de mijn vorige toppic zie je deze zwarte omranding. Is dit mogelijk en zo ja in welk programma? (liefst eentje online???) Bedankt alvast!
 8. Zoektocht juiste lettertype

  Sorry voor het late antwoord maar dat is het inderdaad. Super bedankt
 9. Zoektocht juiste lettertype

  Kan iemand me helpen bij de zoektocht naar dit lettertype? Heb het al geprobeerd via een site die via foto het lettertype zou herkennen... Niet dus... Bedankt alvast...
 10. Spiegelbeeld

  Probleem reeds opgelost met Paint
 11. Spiegelbeeld

  Eigenlijk een simpel vraagje maar waar ik de oplossing of het programma niet voor heb... Hoe kan je van een foto het spiegelbeeld verkrijgen? Thx!
 12. Snelheid internet

  Wij hebben vrij veel problemen met onze snelheid van het internet. Nu belde ik de provider op en deze sturen een technieker langs voor 85€! indien het 'onze fout' is, en voor niks indien hun fout 😣... Ik vroeg hen hoe in godsnaam dat onze fout kan zijn?! Zij deden reeds een 'speedtest' en blijkt een probleem te zijn. Heeft iemand enig idee hoe ik, voor de technieker komt, kan uitsluiten dat het onze fout is? Alvast bedankt voor alle tips!
 13. Anti virus

  Iemand enig idee met welke free antivirus je momenteel best af bent? Avira? Of stellen jullie andere voor? Linkje erbij is ook altijd handig Laptop is nogal aan de trage kant dus... Werk met Windows 10 Home
 14. Uitnodiging maken

  Bedankt Stegisoft, ziet er goed uit maar is een maar een klein "feestje" en om ze speciaal daarvoor te betalen zien we niet zitten. Hoe zou jij ze anders maken? Word? Of zijn er gratis programmaatjes of zo?
 15. Uitnodiging maken

  Iemand die me kan helpen hoe ik een leuke uitnodiging kan maken voor bv een familiefeestje of zo? Ik dacht eerst aan Word maar daar vind ik de mogelijkheden niet zo enorm. Iemand met leuke ideeën, leuke site,...?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×