Ga naar inhoud

Jordie

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 8
  • Processor
    Intel Core i7-3630Qm-M 2.40GHz
  • Geheugen
    8GB Ram DDR3
  • Grafische Kaart
    Nvidea Geforce 635m
  • Harde Schijf
    1.5 TB

Jordie's prestaties

  1. Hallo, mijn harde schijf is bijna vol en ik weet niet hoe ik programmas op een andere schijf installeer. Ik heb zelf 4 schijven in mijn computer. De schijven noemen C(bijna vol), D, E en F. Ik probeerde een game te installer op de E schijf, dus tijdens de aangepaste installatie selecteerde ik D maar het gaf toen een error dat er geen program filles map. Heb ik deze dan nodig op deze schijf en hoe moet ik dat dan installer of maken?
  2. Ik heb geen hulp meer nodig, ik ga mij nu een nieuwe computer kopen voor mijn verjaardag. Toch bedankt voor alle hulp!
  3. Ik zal eens gaan kijken of er winkeltje is die mijn computer kan schoonmaken, want ik heb nog nooit mijn computer compleet uit elkaar gehaald. Ik zal over ongeveer 2 weken iets laten weten want volgende de week is het krokus vakantie en dan heb ik wat tijd. Al bedankt voor de hulp tot nu toe.
  4. Ik heb die computer van mijn vader gekregen omdat de mijne kapot is gegaan. Ik heb deze nu al een maand of twee, maar de computer zelf is ongeveer 4 jaar oud. Je zegt trouwens dat de temperaturen wat aandacht kan gebruiken. Hoe bedoel je, want ik weet niet echt wat de normale temperatuur is van een computer.
  5. http://speccy.piriform.com/results/dLws6B4iIaR55Ii2bj3MBbV
  6. Ik heb Furmark eens geprobeert en mijn computer deed normaal. Toen werd die ook maximum 90 graden.
  7. Hallo, Ik heb nu sinds ik mijn computer heb telkens hetzelfde probleem. Iedere keer als ik een videogame speel valt mijn scherm uit en dan blijft het geluid hangen. Dit gebeurt bij ieder spel dat ik speel behalve "Company of Heroes". Dit is ook al eens gebeurt wanneer ik Google Earth gebruikte en het gebeurt soms binnen een minuut. Het langste dat ik kon spelen zonder dat mijn computer bevroor en het scherm connectie verloor was een half uur. Ik denk dat het aan mijn grafische kaart ligt aangezien mijn scherm en geluid nogal raar doen maar ik heb geen idee wat het is of hoe ik het moet oplossen. Ik heb mijn grafische kaart al eens schoon gemaakt, mijn drivers geüpdatet voor mijn videokaart en mijn audio, ik heb mijn temperatuur gemeten en het werd maximum 90° en ik heb al verschillende soorten kabels geprobeerd (HDMI, VGA). Ik heb geen idee hoe ik dit moet oplossen en ik zoek nu al naar een oplossing voor meer dan een maand en een nieuwe computer is spijtig genoeg geen optie. Alle hulp is zeer gewaardeerd!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.