Ga naar inhoud

MikeyO

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over MikeyO

  • Verjaardag 02-07-1984

MikeyO's prestaties

  1. Ik ging er naar toe en zoals verwacht gingen ze moeilijk doen. Ja meneer maar wij halen dat altijd er af en ik hoorde denk nog tiental smoesjes. Dus ik zei, nou toets nou is voor de gein, dat paswoord in dan. Als hij inlog kan je zien dat jullie hem er NIET hebben afgehaalt. Hij toets het paswoord in, en ja hoor hij logt in. Hij veranderde paswoord en zei, zo klaar je kan alles weer. Nog neens een sorry meneer u had toch gelijk! Maar goed hij blijkt nu alles gewoon te doen dus ik heb verder niet geklaagt. Toen ik er heen reed zag ik dat ik er ook nog is gewoon 24 maande garantie bij kreeg. Dus dan had ik gewoon gezecht, ja ik heb garantie dus je moet hem wel maken. En, die recovery is indd op de laptop zelfs zeiden ze. Dus al om al is het toch nog goed afgelopen! Ik wil iedereen bedanken voor hun hulp!
  2. JA F11 zag ik ergens staan dan. Nja hoef ik me daar niet druk om te maken. Vind alleen wel beetje idioot van ze van die paswoord zeg. Baal best wel dat ik weer helemaal terug moet!
  3. Ik heb ze gebelt. En ik moet daar heen want ze kunne het paswoord niet door geven. Anders zou ik daar met de laptops komen knoeien. Dus ik zei gelijk nou, bij jullie is ut zo erg als je je reet keer sta er al iemand achter je, dus knoeien met laptop zal dan niet lukke als ze al met 3 man achter je staan. Als dit alsnog is gebeurt bij jullie, moeten jullie het manschap tochbeter opleiden. En als ik straks daar ben ga ik nog even klagen dat ik helemaal van Dordrecht terug moest naar Rotterdam natuurlijk omdat HUN zon fout hebben gemaakt. Ik heb trouwens een briefje gevonde met recovery er op en hier sta op: Systeem hetstellen zonder schijven. De computer heeft een nieuwe voorziening voor systeemherstel, waarvoor geen cd's of dvd's nodig zijn. Dat ik het dan via start menu moet doen. Wat ik eig best raar vind want als windows nou gene is die gecrashed is, dan kan je dat ook niet gebruiken ook. Want als windows niet opstart, wat ik ook al paar keer heb gehad met me normale pc.
  4. Je bent eerst die het zegt lol Meeste zeggen dat ik juist brutaal ben in dit zoort dingen. En daarom bekijk ik tegenwoordig eerst achter gronden van het product dat kapot is of iets dergelijks. Meestal blijf ik wel beleeft en rustig hoor, maar ik heb een harde stem niet hoog maar hard. Vaak denke mensen dat ik snel kwaad ben daarom. Helemaal als ik zeg maar ergens iets, wat ik weet gelijk heb, ik me gelijk wil halen. Maar tegenwoordig ben ik wel iets terughoudender, want je weet nooit. Tegenwoordig maken ze je al kapot als je per ongeluk tegen iemand aan loopt.
  5. Nee, ik ga ook niets doen. Maar niet dat ik straks ruzie krijg, met zon mannetje daar, en hij het dan gewoon laat zien en zeg nee kijk hier staat het. Dan ben ik ook weer een *bleep* dat ik ruzie gaan staan maken zeg maar. Daarom vraag ik het of dat wel juist is dan, zodat ik met alle opties rekening hou.
  6. Maar nog even over die recovery cd, wat ik begrijp uit postje van: stigy. Dat een recovery cd tegenwoordig op een laptop zit, nou zat ik rond te kijken als gast. Enigste wat je kan als gast, ze hebben zelfs niet gast toestemming gegeven internet op te gaan. En ik zag wel bij me harde schijf iets staan met de naam Recovery.
  7. Ja indd, een toon/show model. Ik heb heb rond half 9 gekocht bon alles zit er bij. Toen hij hem inpakte vroeg ik nog weet je nu zeker alles er bij zit, zij hij nog ja dat weet ik zeker. Zijn naam sta ook op de bon. En indd, later keek ik rond en ik heb gewoon betaalt voor het ding wat hij kost, en geen cent minder, tis omdat hij nog goede staat is anders had ik daar eigenlijk gaan over klagen want wie weet hoelang hij al niet aan sta bij hun. Zekers 100 mensen hadde al de webcam geprobeert zag ik.
  8. Helaas gaat niet zelfs daar hebben ze het beveiligt! Met paswoord zelfs! Sna niet waarom want eer je een laptop aanraak daar staan ze al achter je reet
  9. Ik zal dit indd eens proberen. Er zit ook geen recovery dvd/cd bij, alleen een paar boekjes en folder van hp dingen.
  10. Hoi, Ik heb net een laptop bij media markt gekocht. Het was de laatste dus het is een show model. Maar nu hebben ze de paswoord vergeten weg te halen en tja die weet ik dus niet. Ik heb in de doos gekeken en de Windows Vista dvd zit er niet in! Iemand enig idee om dit te verhelpen? Behalve dan hun bellen voor de paswoord want ze zijn gesloten nu. Normaal hoort de Windows Vista dvd er toch gewoon bij te zitten of doen ze dat tegen woordig niet meer?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.