Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Ward Vercouter

Lid
 • Aantal items

  30
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Ward Vercouter

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 25-09-1999
 1. Ik begrijp niet wat je bedoelt want als ik rechtsklik zie ik nergens starten staan??
 2. Ik heb het stuurprogramma gewijzigd maar nog steeds geen verbinding. Ik heb wel gemerkt dat er een geel driehoekje staat bij 'avast! Firewall NDIS Filter Miniport' en dus niet bij het stuurprogramma dat wordt gebruikt voor mijn netwerkadapter.
 3. Nadat ik het geïnstalleerd had, heb ik 'herstellen' aangeduid. Daarna klikte ik op 'Volgende'. Toen verscheen er 'FindFile failed.' en daarna staat er dat er een nieuw stuurprogramma wordt geïnstalleerd. Uiteindelijk staat er bij 'Onderhoud voltooid': InstallShield Wizard is gestopt met het uitvoeren van onderhoud op Realtek 8136 8168 8169 Ethernet Driver'. Daarna klikte ik op 'Voltooien' en daarna sluit het gewoon af en ik heb nog steeds geen LAN-verbinding.
 4. http://speccy.piriform.com/results/qyzpdinCnNl6SsxWA8kaEMC Dit is het resultaat. Ik gebruik trouwens momenteel wifi in plaats van de LAN-verbinding die ik hoofdzakelijk liever gebruik.
 5. Beste, ik heb sinds kort problemen gehad met mijn internetverbinding. Telkens als ik zoek wat het probleem is verschijnt er: LAN-verbinding heeft geen geldige IP-configuratie. Zou iemand mij hierbij kunnen helpen? Alvast bedankt
 6. Ja, ik gebruik regelmatig de functie slaapstand en ik heb mijn virtueel geheugen proberen aan te passen maar ik weet niet zo zeker of dit wel geholpen heeft...
 7. Ik heb dit gedaan maar er is nog steeds behoorlijk weinig plaats op m'n lokale schijf.
 8. Hallo, Ik heb al een aantal keer geprobeerd om mijn Lokale schijf op te ruimen d.m.v. CCleaner en Schijfopruiming. Maar nog steeds is er maar 5,91 MB over op m'n Lokale schijf. Ik zou graag willen weten wat er zoveel plaats inneemt en of ik dit zou kunnen aanpassen. Alvast bedankt.
 9. Beste, Ik zou graag eens mijn lokale schijf/schijven willen opruimen maar ik weet niet precies hoe ik dit (veilig) kan doen. Zou iemand mij kunnen helpen? Alvast bedankt!
 10. Nee, het probleem is nog (steeds) niet opgelost. Maar zou het nodig zijn om eens binnenin mijn computer te kijken of er een aansluiting niet meer goed zit ofz??
 11. Er zijn geen herstelpunten van voor het probleem begon dus ik ga in de loop van deze week kijken of de aansluitingen in de behuizing nog correct zitten.
 12. Er staan 3 symbolen op ofzo: RW DVD-R DL, DVD Multi recorder, Compact Disc Rewritable ultra speed. Maar dit is waarschijnlijk niet wat je nodig hebt... ??
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...