Ga naar inhoud

Nijske

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Nijske

  1. Beste Yannick, Het is de Belgacom medewerker die alles hier is komen installeren.. hoe mijn netwerk juist beveiligd is weet ik niet. Ik kijk inderdaad via windows vista en normaal gezien krijg ik automatisch alle netwerken die in de buurt zijn te zien. Mijn andere pc kan draadloos op internet (met win xp) dus mijn modem lijkt goed te werken.
  2. ik heb dit gecontroleerd en alles lijkt goed geïnstalleerd te zijn. Wanneer ik via een ethernet-kabel rechtstreeks verbinding maak met mijn belgacom-sagem modem kan ik wel op internet. Draadloos lukt nog altijd niet. Hij vindt geen enkel netwerk.
  3. Beste, Ik beschik over 2 laptops: 1 met windows xp en 1 met windows vista. Mijn verbinding met internet komt via Belgacom tot stand. Ik heb een draadloos internet met een Sagem belgacom modem. Nu heb ik gisteren op mijn laptop waar vista op draaide.. alles er af gegesmeten en er terug vista op geïnstalleerd. Sinds toen geraak ik niet meer op internet en hij vindt geen enkel draadloos netwerk. Mijn andere pc (met xp) kan wel gewoon op internet. Ik heb al contact opgenomen met belgacom maar daar kon men mij blijkbaar niet verder helpen. Zie ik iets over het hoofd? Moet ik nog iets handmatig aanpassen om op interent te kunnen? Mijn netwerkkaart is in ieder geval wel al geïnstalleerd. Alvast bedankt voor de hulp !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.