Ga naar inhoud

amokachi

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

amokachi's prestaties

  1. hy is verwijdert maar beeld zit nog soms vast, bij youtube te gebruiken vaak.
  2. ja want zit er met mijn laptop langs. ik krijg die on/off knop van het instellingenmenu niet omgezet
  3. daar staat niets tussen wat de oorzaak kan zijn. ik heb in de packard bell handleiding gekeken en die zegt dat je bij instellingen moet laten zoeken naar verbindingen. maar dan geeft hij aan dat de WIFI uit staat. en die krijg ik niet opgezet. bij aparaten zie ik staan : qualcomm atheros AR5B125 Wireless Network Adapter als ik daar ga kijken staat er ook geen probleem bij.
  4. ik krijg dus dat knopje in windows 8 van wifi niet opgezet.
  5. de laptop van schoonma is geformateerd omdat er een fout was. nu vind deze geev verbinding via wifi. maar ik zie bij aparaatbeheer toch de wifi staan. hoe kan ik dit verhelpen?
  6. ik krijg java niet verwijdert. en bij beeldschermermadapters staat nergens een X
  7. ik heb ook het probleem dat mijn beeld vast hangt en na enkele seconden weer loskomt. soms blijft hij volledig hangen en moet ik hem terug opstarten. ik heb speccy afgehaalt en hier is mijn link : http://speccy.piriform.com/results/gHQblNyPwaIltSPqdlbDjNY hopelijk kan iemand mij verder helpen. mvg
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.