Ga naar inhoud

Bromvlieg

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Bromvlieg

  1. Zoals gemeld in de probleemstelling heb ik dit natuurlijk geprobeerd, maar dit werkte niet; na het opstarten ging het os voordat ik iets kon doen weer afmelden. Ondertussen heb ik het BIOS batterijtje er uit gehaald (computer uit en stekker uit het stopcontact) , de pootje van de batterijhouder kortgesloten, en vervolgens weer geinstalleerd. resultaat: niet meer willen opstarten maar met F5 wel systeem herstel naar een oudere datum (zelf te kiezen) waardoor het os nu wel weer gewoon opstart >> opgelost ! Nog wel wat opschonen en zo maar dat gaat waarschijnlijk wel lukken. Bedankt voor de hulp en de mogelijkheid om mijn probleem naar voren te brengen.
  2. Samen met Vista start Media Player op. Deze laatste slaat vast en ook Vista voor ik iets kan doen. Ik kan niet bij taakbeheer komen. Ik kan wel, met Ctrl+Alt+Del de PC uit zetten Ik kan wel in de veilige modus opstarten, maar dan schakelt deze voor ik iets kan doen, weer uit. Dus Vista start wel op, maar zit vervolgens wel direct vast. (ik krijg in een flits mijn werkblad te zien) Ik kan ook Knoppix oid niet opstarten want ik kan de opstartvolgorde niet veranderen? Wat ik denk nodig te hebben is het gefaseerd opstarten waarmee ik kan voorkomen dat Media Player opstart en ik met bv. CClean mijn opstartende programma's kan bewerken. Betreft een Dell Precision T5400 met 3 schijven in Raid-stripe Wie heeft er een (zinnig) idee? Bromvlieg
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.