Ga naar inhoud

vwpolo02

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door vwpolo02

  1. Had niks met spyware te maken. Oplossing was: C:\>ICACLS "C:\Users\YOUR_USERNAME\Desktop" /Setintegritylevel (OI)(CI)M Dus mag dicht.
  2. Sedert kort krijg ik, als ik op het bureaubladicoon <username> klik (link naar c:\Users\<username>\Desktop), de melding: het openen van deze bestanden is mogelijk schadelijk voor uw computer. Wat ik al getest heb: UAC uitschakelen, firewall uitschakelen, internetbeveiligingsinstellingen overal op het minimum. En niets wat resultaat opleverde. Iemand een idee? De pc zit wel in een domein maar heeft geen beleidsbeperkingen.
  3. Ik zou mij graag een setje 2.1 luidsprekers aanschaffen voor mijn laptop. Het gebruik is vooral voor moderne muziek. Ik ben aan het twijfelen tussen volgende sets: Companion 3 multimedia-luidsprekersysteem | Bose Speaker System Z623 - Logitech Belgïe 2.1 Multimedia Speaker System - S530 / S530D | Edifier Iemand enige ervaring met deze toestellen? Of zijn er nog betere alternatieven? Intutief zou ik denken dat Bose het beste is voor muziek maar ik merk op veel sites dat deze een beetje overschat worden, zeker in dit, naar Bose-normen, goedkopere segment.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.