Ga naar inhoud

Florian_

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Florian_'s prestaties

  1. Hallo Dasle, een tijdje geleden, Maar ik heb de kaart teruggestuurd naar de winkel waar ze van komt (Alternate) ze hebben hem getest en vinden geen fout ze gaan hem nu terugsturen. Wat kan in godsnaam het probleem dan nog zijn? Mvg
  2. Had hem al eerder op in slaapstand: nooit gezet en dat hielp niet.
  3. Had gisteren ook een niet online spel gespeeld, en dat was de eerste keer dat hij ook uitviel bij een niet online spel.
  4. Ik maak inderdaad gebruik van de onboard grafische oplossing, had de mogelijkheid niet om een andere grafische kaart er in te steken.
  5. Voeding kan het niet zijn, probleem was er al voordat voeding vervangen werd. Heb een spel gespeeld zonder grafische kaart tot een punt waar hij met grafische kaart uitviel, maar het spel viel niet uit.
  6. GIGABYTE - Grafische kaart - ATI - PCI Express Solution - Radeon HD 7000 series - GV-R777OC-1GD (rev. 2.0)
  7. Als resultaat kreeg ik dat alle vakjes van mijn 2 harde schijven groen zagen, niets stuk.
  8. Windows is niet op de juiste manier afgesloten. Maar komt dat niet omdat ik altijd als mijn pc uitvalt kan ik niets anders doen dan mijn voeding uitzetten. Dus komt die melding daar niet van?
  9. Ja enkel tijdens online gamen. En ook heb ik al geprobeerd te gamen met kabelverbinding, probleem was er nog steeds.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.