Ga naar inhoud

jeanos

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jeanos

  1. Okee volgens mij is deze topic afgerond en mag dus worden afgesloten. Bedankt Masters voor je hulp.
  2. Hey, Ik heb gisteren windows xp geinstalleerd op mijn acer aspire 6920G, maar nu werken enkele apparaten niet meer, hieronder vindt u een lijstje. A309 Audioapparaat op de bus voor High definition Audio Ethernet controller Modemapparaat op de bus voor High Definition Audio Netwerkcontroller SM-buscontroller USB Device Videocontroller (VGA-compatibel) en dan nog 1 onbekend apparaat, bij details staat er 'ACPI\ITE8708\5&9617A93&0 Ook heb ik nog slecht 113 gb vrij van de 144 is dit normaal? Ik ken hier dus echt niets van maar dat zie je wel Alvast bedankt, Jens
  3. Okee ik heb je aanwijzingen gevolgd en inderdaad ik kon xp erop installeren maar nu werkt mijn laptop langs geen kanten meer ik heb geen internet verbinding meer en andere apparaten werken ook niet meer, wat moet ik hieraan doen?
  4. Hoi Ik heb al even een acer aspire 6920g met windows vista maar ik ben er niet echt tevreden over, daarom heb ik vandaag een windows xp cd gekocht. Maar ik krijg hem niet geinstalleerd, eerst kreeg ik de installatieproces al niet op gang maar dat heb ik toch kunnen oplossen maar na een tijdje begint ie over harde schijven of drivers te zagen, iets van dat hij die niet kan vinden (srry ken er niet zoveel van ). Wat moet ik hieraan doen Alvast bedankt, Jens
  5. Hey, Ik heb me zojuist warhammer online aangeschaft. Na de installatie en de patching wou ik het spel spelen maar ik kreeg de foutmelding 'Het programma werkt niet meer en word nu afgesloten'. Wat kan ik hier aan doen? Alvast bedankt, Jens Ps. ik heb het nog nooit gehad op deze laptop, op mijn vorige had ik het ook maar dan bij meerdere programma's, zoals msn, outlook, photoshop.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.