Ga naar inhoud

staned

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

staned's prestaties

  1. oke dan weet ik genoeg en ga ik hem wanneer ik tijd heb bestellen, bedankt voor de hulp!!
  2. oke , dan heb ik nog 2 vraagjes, ik wil graag toch wat minder uitgeven dus ik dacht eraan om inplaats van de gtx 660 een hd 7850 te nemen. Volgens mij is deze ook goed genoeg voor mij. en ik kan later altijd nog upgraden maar kan deze kaart in dit systeem? kan ik niet beter een voeding nemen met 750 watt, ik zag namelijk de corsair cx750 voor ongeveer hetzelfde geld, misschien is dit een betere keuze ?
  3. bedankt voor de samenstelling, ik vroeg me af of ik een processor koeler nodig had want in de reviews staat dat de processor warm kan worden, ik ga niet overklocken maar vraag het toch maar even voor de zekerheid. kan de harde schijf misschien wat minder want ik vind 2 tb nogal veel, ik gebruik nooit meer dan 1 en als ik daar geld op kan besparen zou dat een meevaller zijn.
  4. ow oke, zou u mij misschien een andere kast kunnen aanbevelen die ongeveer evenveel kost. of zou ik dan voor de corsair carbide 300 r moeten gaan, zodat ik wel een goede airflow houd in de kast.
  5. hallo, ik zit er al een hele tijd over na te denken om een nieuwe computer te kopen, en nu ik eindelijk het geld ervoor heb vroeg ik me af of jullie iets voor mij samen kunnen stellen. Waarvoor heb ik een PC nodig ? - ik ga erop gamen( battlefield 3 e.d) en gewoon dagelijks gebruik zoals internetten en muziek luisteren. Wat is mijn budget ? - zo rond de 700 euro. Een merkcomputer of een samenstelling ? - graag een samenstelling. Ga ik overklokken ? - geen ervaring mee, dus waarschijnlijk niet. Ga ik later upgraden ? - ja over een tijdje misschien een nieuwe videokaart en wat extra geheugen of een ssd.. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? - voorlopig nog niet denk ik, een ssd heb ik nu nog niet nodig en wilde ik graag later nog erbij steken. als dit mogelijk is dan. Ga ik zelf assembleren ? - ja. Heb ik een besturingssysteem nodig ? - nee heb nog windows 7. Ga ik zelf installeren ? - ja doe ik zelf. Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - nee niet echt, maar de corsair carbide series 200r lijkt me een mooie en degelijke kast, maar als deze niet echt goed is maakt iets anders ook niet veel uit. Heb ik nog randapparatuur nodig ? - nee heb ik. Heb ik specifieke wensen ? - graag een goede voeding zodat ik nog wel kan upgraden later, hoeft niet de beste te zijn gewoon een degelijke. Woont u in Nederland of België, wil u bestellen bij een specifieke (web)winkel ?- woon in nederland, geen specifieke winkel. hoop dat jullie iets voor mij samen kunnen stellen. alvast bedankt !!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.