Ga naar inhoud

Emiel van Rijn

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Emiel van Rijn

  1. Het gebeurt inderdaad vaak rond hetzelfde uur, maar niet altijd. Het gebeurt op alle apparaten (pc's, ipad's, smatphones). Ik ga eens navragen of er een virusscanner scant rond dat uur. Ik laat het weten wanneer ik meer weet. Bedankt! Gr. Emiel
  2. Hallo allemaal! Ik zit met een probleempje ( logisch anders was ik hier niet ). Vaak in het weekend gebeurt er iets spontaan, waardoor Facebook eerst geen afbeeldingen meer laadt, en het daarna helemaal niet meer doet. Andere websites doen het wel gewoon normaal met plaatjes enzo, maar naarmate de avond vordert wordt dit ook steeds slechter. Het gebeurt meestal 's avonds in het weekend (nu ook, vrijdagavond). Ook doet mijn spel: League of Legends het spontaan niet meer, terwijl hij het normaal altijd zonder problemen doet, maar niet op de momenten dat Facebook raar doet. Ik heb meerdere speedtests gedaan enzovoort maar daaruit blijkt dat de snelheid gewoon normaal is. Mijn pleegvader en ik heb al van alles geprobeerd, zelfs al een groot deel van het netwerk vervangen, maar dat heeft nog steeds niks geholpen. We hebben een vrij ingewikkeld thuisnetwerk met soms wel tot 20 apparaten tegelijkertijd gebruikmakend van het netwerk, maar we hebben een professionele bedrijfsrouter die dat makkelijk aan zou moeten kunnen. Ikzelf dacht aan de firewall van mijn router, maar die kan toch niet zomaar aan gaan op vrijdagavond? Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen want het is een erg vervelend probleem! Met vriendelijk groet, Emiel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.