Ga naar inhoud

Senseo

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Senseo

  1. Ok bedankt, ga ik straks proberen. Dus in de TPL dien ik de lan settings op automatisch te zetten en DHCP uit ? Wan settings afblijven (op nul zetten?) - - - Updated - - - Lan kan ik niet op autom zetten, ik dien dus een ip adres in de range van de telenet router te zetten ? Bv 192.168.0.xxx ?
  2. In Mijn Telenet selekteer je producten => internet => draadloze instellingen => geavanceerde instellingen => daar zie je het Mac en Ip adres van je router, noteer deze en ga dan naar "firewall", bij DMZ adres voer je dit ip adres in. Zo doe ik het momenteel en alles werkt, doch ik ben niet zeker of er geen betere manier is... Zie ook => http://klantenservice.telenet.be/content/hoe-moet-ik-mijn-telenet-wireless-modem-instellen-voor-gebruik-van-mijn-eigen-draadloze-router
  3. Heb recent de ouwe getrouwe Motorola telenet router vervangen door een Docsis 3.0 Telenet AP/router/Wifi ding tgv upgrade naar fibernet. De telenet router staat in de garage, zoals bekend is het bereik van de Wifi onvoldoende voor het hele huis, vanuit de Telenet router gaat er dus een UTP kabel naar boven naar mijn TPLINK router via de Wan poort.Uit de Lan poort v/d TPLINK gaat er een UTP kabel naar de desktop. Vanaf de TPLINK maken we draadloos verbinding naar de Iphones en Ipad's in het huis. Alles werkt eigenlijk goed (...) Downloadsnelheid van de desktop (via UTP kabel) is volgens Telenet speedtest 57Mbps en upload 3.78 Alle draadloze apparaten dewelke via Wifi met de TPLINK router verbinden zitten rond de 32Mbps. Via Mijn Telenet doe ik dmz naar 192.168.0.121 (wat het IP adres van de TPLINK is?) So far so good, maar ik lees dat 2 routers na mekaar niet zo slim zijn (dubbele NAT?)... Mag ik deze config zo behouden of -zoals ik gelezen heb- dien ik , als ik het goed begrijp, de utp kabel van de Telenet Router in de Lan poort van de TPL te steken en uit de WAN poort van de TPL naar de desktop te gaan, DHCP van de TPL uitzetten ? Of alles zo laten ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.